PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رسیور جدید istar x2500 full hd

صفحه ها : [1] 2

h.l.a
05-30-2012, 07:42 PM
دوستان و کاربران از محصولات جدید شرکت ای استار رسیور جدید istar x2500 است که به زودی اطلاعات تکمیلی از این دستگاه رو برای شما عزیزان در این پست قرار میگیره

h.l.a
05-31-2012, 07:18 PM
عکسی از این مدل رو برای دوستان گذاشتم

mega
06-03-2012, 01:02 PM
آیا این مدل مشخصات سخت افزاری و کاتالوگ راهنما هم دارد؟

h.l.a
06-03-2012, 08:41 PM
هنوز مشخصات از طرف شرکت نشده و وارد نشده

mega
06-09-2012, 03:26 PM
مشخصات نرم افزار و سخت افزار این مدل چی شد؟

h.l.a
06-09-2012, 05:26 PM
دوست عزیز به محض اعلام در سایت قرار میگیره

h.l.a
06-23-2012, 02:14 PM
دوستان مدل 2500 وارد کشور شده که از مشحصات ان دارای 2 کنترل - وردی لن - 1 سال اکانت رایگان - و نیز منو هم تقریباً مانند منو 2000 میباشد

mehdi.k
06-23-2012, 04:02 PM
دوستان مدل 2500 وارد کشور شده که از مشحصات ان دارای 2 کنترل - وردی لن - 1 سال اکانت رایگان - و نیز منو هم تقریباً مانند منو 2000 میباشد

با سلام
اين دستگاه داراي 2 تيونر هست،نه 2 كنترل!

pars_online
06-23-2012, 04:26 PM
دوست من گرفته خیلی خوشگله
2 تا تیونر
2 تا کنترل
منوی زیبا
1 سال شیرینگ

srt3620
06-23-2012, 05:10 PM
حدود قیمتی این دستگاه از ای استار 20000 هشت مگ گرون تر هست یا ارزون تره ؟

pars_online
06-23-2012, 06:09 PM
اینو از بدنر کیش خریده اورده توی بندر خریده 240 حالا دیگه فروشنده های تهران و اینجا نمیدونم

behrooz
06-23-2012, 06:19 PM
حدود قیمتی این دستگاه از ای استار 20000 هشت مگ گرون تر هست یا ارزون تره ؟

دوست عزیز قیمت 200 تومنه تهران

alpine
06-23-2012, 06:33 PM
درود بر شما دوستانی که این رسیور رو تهیه کردند لطف کنند از روی یک کانال کارتی اقدام به ظبط بکنند و فایل ظبط شده رو در کامپیوتر امتحان کنید ببینید با نرم افزارهای مختلف قابل اجرا میباشد یا خیر لطفا اعلام فرمایید با تشکر

ahmadsahel
06-23-2012, 08:55 PM
رسیور به دستم رسید.خوش منو مثل 2000 پر کیفیت.وسرعت باز کردن کانالها عالیه.

ahmadsahel
06-23-2012, 09:15 PM
ای استار2500 فول اچ دی:دارای 2یو اس بی .در جلو وپشت دستگاه.دارای 1سال اکانت رایگان.ساپورت وای فای..منوی زیبا اصلا شبیه مدلهای فبلی نیست.بسیار برتر وبهتر.با سرعت بالا.موفق باشید.

Masoud 2000
06-24-2012, 01:42 AM
دوستان عزیز از اعلام قیمت خودداری کنید ...میتونید در پیام خصوصی به همدیگه اعلام کنید..... در ضمن دوستانی که این رسیور به دستشون رسیده لطفا مشخصات رو به صورت کامل و در صورت امکان راه اندازی شرینگ رو برای دوستان دیگر توضیح بدن ...با تشکر....

hamidv
06-24-2012, 02:54 PM
سلام.ببخشیداین رسیوردوتیونره عزیز

Masoud 2000
06-24-2012, 03:09 PM

خیر دوست عزیز ...فقط شرینگ اینترنتی داره ...موفق باشید

h.l.a
06-24-2012, 03:21 PM
درسته دوست عزیز این دستگاه 2 تیونر داره ولی شرینگ هوایی نداره و میشه برای تصویر در تصویر و از این قبیل امکانات استفاده کرد

sasansarv
06-24-2012, 06:21 PM
بادرود.دوستانی که این مدل رو دارند؛لطف کننداگر مقایسه ای از کیفیت تصویردراین رسیور وسایر مدلهای آی استار دارنداعلام فرمایند. باسپاس

mehdi.k
06-24-2012, 06:26 PM
دوستاني كه اين رسيور را دارند اگه براشون امكان داره لطف كنند تعدادي عكس از روبرو و پشت اين رسيور بگذارند تا بيشتر با اين مدل آشنا بشيم.
ممنون

pars_online
06-24-2012, 06:48 PM
اینجا عکس از جلو و پشتش گذاشتن و هم میفروشن من از اینجا خریدم 180 خیلی ریسور توپی مرسی ای استار

h.l.a
06-25-2012, 03:20 AM
نمایی از پشت دستگاه

[Only registered and activated users can see links]

istar sat
06-25-2012, 06:22 AM
من بین ای استار 20000 مگا و ای استار 2500 فول اچ دی و استارست 2000hd و استارمکس5000 موندم کدوم رو بخرم شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
رسیورS.video داشته باشه بهتره یاe SATA ؟؟؟؟

دوست عزیز این چرا اینجوری سوال می کنی بقیه کاربرا رو هم گیج میکنی 1سوال رو که 4 جا نمی پرسند

sasansarv
06-25-2012, 11:22 AM
بادرود.دوستانی که بااین رسیور کارکرده اند لطفا درمورد کیفیت تصویر آن اعلام نظر بفرمایند. سپاس

h.l.a
06-25-2012, 12:16 PM
دوست عزیز کیفیت خوبی داره دستگاه و در کل دستگاه خوبی چه از نظر منو زیبا سرعت دستگاه و امکناتی مانند کامپونت و فول اچ دی هم میباشد

sasansarv
06-25-2012, 09:19 PM
بادرود.در پایین تصویر دستگاه که درپست اول قرارداده شده نوشته 2تیونر در حالی که دوستانی در قسمتهای پایینتر فرمودند یک تیونر.حالا واقعا تک تیونر هست یا دو تیونر؟ باسپاس

Luxor
06-25-2012, 09:26 PM
بادرود.در پایین تصویر دستگاه که درپست اول قرارداده شده نوشته 2تیونر در حالی که دوستانی در قسمتهای پایینتر فرمودند یک تیونر.حالا واقعا تک تیونر هست یا دو تیونر؟ باسپاس

دوست عزیز این رسیور دو تیونر دارد.

با این تفاوت که شرینگ هوایی ندارد و از تیونر دوم میتوانید برای تماشای کانال ها و قابلیت ضبط یک فرکانس و تماشای کانالی با یک فرکانس متفاوت استفاده کنید.

sasansarv
06-26-2012, 07:00 PM
با درود.من امروز این دستگاه رو برای مدت کوتاهی وصل وامتحان کردم.کیفیت تصویر خیلی خوب وشفاف وکیفیت رنگها زنده تراز20000 ومگا بود.سرعت تعویض کانالها خیلی خوب بود.کنترل دستگاه بسیارخوب وقابل مقایسه با 20000نیست که باعث ناراحتی انگشتان میشد.سرعت سرچ خوب.منو بسیار خوب وکاملامتفاوت با مدلهای قبل.به محض اینکه فرصت کنم شیرینگ روراه اندازی کنم باطلاع میرسونم چون هنوز باآخرین نرم افزارآپگرید نکردم.چیزی بنام تصویر در تصویر که به فرموده دوستان وارد به دستگاه از کاربردهای تیونر دوم میتواند باشد مشاهده نکردم.شاید بعد از آپگرید ظاهر شود.چون من دستگاه دوتیونر نداشتم خواهش میکنم دوستان در مورد اینکه آیادریک دستگاه دوتیونرباهم عمل میکنند یااینکه ازطرف کاربرقابل تشخیص وتفکیک هستند ودرواقع انتخاب با کاربراست یانه راهنمایی بفرمایند.بطور کلی ازنظرمن ازسایرمدلها بهتر بود چون من باسایرمدلها هم کارکرده ام. باسپاس

administrator
06-26-2012, 07:21 PM
با تشکر از توجه شما دوستان و کاربران محترم لازمه به عرض برسونم که رسیور ذکر شده دو تیونره نمیباشد و اصطلاح TUNER 2 به اشتباه روی کارتن قید شده .این رسیور یه رسیور فول اچ دی هستش با یه سال اکانت رایگان و مدل تکامل یافته x2000 spider man هستش با این تفاوت که این رسیور ورودی لن داره ولی تو مدل x2000 ورودی لن نداره. رو پنل رسیور نام کانال نمایش داده میشود که در مدل x2000 این مورد هم وجود نداره و رنگ منو هم با مدل x2000 فرق میکنه .

mega
07-01-2012, 06:56 PM
1-لطفآ دفترچه راهنما و چند عکس از منو این رسیور بزارید
2- ازلحاظ آپشنها از 20000 مگا بالاتر است یا پاینتر؟

alpine
07-02-2012, 06:29 PM
درود بر شما از دوستانی که این رسیور رو خریداری کردن لطف کند از روی کانال کارتی اقدام به ظبط کنند ببیند این مشکل عدم پخش فایلهای ظبط شده در این مدل هم وجود داره ممنون از شما

mega
07-02-2012, 07:33 PM
باز هم کسی نیست جواب بده؟

next
07-02-2012, 09:56 PM
تیم پچ نویسش کی هست؟

hilarious
07-03-2012, 12:48 AM
ببخشید قابلیتهای رسیور 20000 8mega را داره این رسیور؟؟ S2 و شرینگ رایگانش همون پکیجهای 20000 و سه بعدی را باز میکنه؟ وبگردی نداره؟ ممنون از پاسخ

administrator
07-03-2012, 12:55 AM
بله قابلتهای مدل x20000 رو داره کانال سه بعدی رو هم بله ساپورت میکنه S2 هم بله. ولی وبگردی نداره یه سال شیرینگ رایگان هم داره.

hilarious
07-03-2012, 12:56 AM
ببخشید تمام قابلیتهای رسیور 20000 8mega را داره این رسیور؟؟ چه قابلیتی 20000 داره که این نداره؟ S2 و شرینگ رایگانش همون پکیجهای 20000 و سه بعدی را باز میکنه؟ وبگردی نداره؟ موس و کیبرد وایرلس وصل میشه؟ممنون از پاسخ

next
07-03-2012, 01:20 PM
بله s2 ساپرت میکنه

sasansarv
07-04-2012, 05:45 PM
با درود.من موقعی که وارد منو وقسمت toolsمی شوم چیزی بنام erver settingنمی بینم .آیا این قسمت بعد از آپگرید باورژن جدید اضافه می شود یا از ابتدا در ورژن کارخانه ای نرم افزار هم وجود دارد؟ضمنا از کجا میتوان ورژن نرم افزاری دستگاه را دید؟ باسپاس

sasansarv
07-04-2012, 05:49 PM
با درود.من موقعی که وارد منو وقسمت toolsمی شوم چیزی بنام erver settingنمی بینم .آیا این قسمت بعد از آپگرید باورژن جدید اضافه می شود یا از ابتدا در ورژن کارخانه ای نرم افزار هم وجود دارد؟ضمنا از کجا میتوان ورژن نرم افزاری دستگاه را دید؟ باسپاس[/QUOTE]

next
07-05-2012, 10:20 AM
با درود.من موقعی که وارد منو وقسمت toolsمی شوم چیزی بنام erver settingنمی بینم .آیا این قسمت بعد از آپگرید باورژن جدید اضافه می شود یا از ابتدا در ورژن کارخانه ای نرم افزار هم وجود دارد؟ضمنا از کجا میتوان ورژن نرم افزاری دستگاه را دید؟ باسپاس

شما رسیورت رو اپگرید بکن همه چی درست میشه من انجام دادم

next
07-05-2012, 10:21 AM
شما رسیورت رو اپگرید بکن همه چی درست میشه من انجام دادم درست میشه

amirreza442
07-06-2012, 02:01 PM
سلام
خسته نباشید اگه لطف کنید وعکسی از منوهای این رسیور بگذارید ممنون میشوم من رسیور آی استار 30000 مگا دارم ومیخواهم این رسیور را برای برادرم بگیرم از نظر کیفیت تصویر وسرعت رسیور کدام بهتر است 30000 مگا یا 20000 مگا یا 2500 در ضمن تیونر این 3 رسیور مشابه هم است

administrator
07-06-2012, 05:01 PM
بفرما دوست عزیز اینم تصاویری از منوی این مدل دیگه واسه خرید هم اختیار با خودتونه.

352353354355

sasansarv
07-07-2012, 11:31 AM
بادرود.من رسیور رو باآخرین پچ آپگرید کردم.بعد از وصل کردن به اینترنت طبق دستورات مراحل راه اندازی شیرینگ رایگان را انجام دادم که با زدن گزینه activ فعال سازی انجام وعبارت........ welcomeظاهر شد ولی هرچقدر سعی کردم loginنشد.دستگاه بخوبی ipگرفته وبرنامه هواشناسی وrssآن که نیاز به اینترنت دارد برقرار وبدون مشکل وسرعت زیاد عمل میکند.امروز صبح که دوباره امتحان کردم دیدم که حتی با ok کردن گزینهactive نیز عمل فعال سازی که قبلا انجام میشد عمل نمیکند.اینترنت بدون مشکل وبا سرعت512است.از دوستان خواهشمندم در این مورد یاری فرمایند.با سپاس

*arash
07-07-2012, 02:45 PM
سلام لطف میکنید خودتون از جلو و پشت رسیور عکس بگیرید بذارید
مخصوصا جلو رسیور چون عکس جلو توسایت فقط عکس تجاری شرکتیش رو دیدم

administrator
07-07-2012, 03:15 PM
بادرود.من رسیور رو باآخرین پچ آپگرید کردم.بعد از وصل کردن به اینترنت طبق دستورات مراحل راه اندازی شیرینگ رایگان را انجام دادم که با زدن گزینه activ فعال سازی انجام وعبارت........ welcomeظاهر شد ولی هرچقدر سعی کردم loginنشد.دستگاه بخوبی ipگرفته وبرنامه هواشناسی وrssآن که نیاز به اینترنت دارد برقرار وبدون مشکل وسرعت زیاد عمل میکند.امروز صبح که دوباره امتحان کردم دیدم که حتی با ok کردن گزینهactive نیز عمل فعال سازی که قبلا انجام میشد عمل نمیکند.اینترنت بدون مشکل وبا سرعت512است.از دوستان خواهشمندم در این مورد یاری فرمایند.با سپاس

دوست عزیزاز وایرلس استفاده میکین یا با کابل شبکه؟
اگه اون نکاتی رو که واسه راه اندازی شیرینگ گذاشته شده رو درست انجام دادین تنظیمات خاص دیگه ای نداره میتونی تو یه بکاپ از لیست کانالهاتون بگیرید و یه بار رسیور رو به حالت تنظیمات کارخانه ای برگردانید و تنظیمات شیرینگ رو مجددا انجام بدید.

*arash
07-07-2012, 05:50 PM
سلام لطف میکنید خودتون از جلو و پشت رسیور عکس بگیرید بذارید
مخصوصا جلو رسیور چون عکس جلو توسایت فقط عکس تجاری شرکتیش رو دیدم
کسی این رسیور و نداره یه لطفی کنه عکس بذاره

sasansarv
07-07-2012, 05:53 PM
دوست عزیزاز وایرلس استفاده میکین یا با کابل شبکه؟
اگه اون نکاتی رو که واسه راه اندازی شیرینگ گذاشته شده رو درست انجام دادین تنظیمات خاص دیگه ای نداره میتونی تو یه بکاپ از لیست کانالهاتون بگیرید و یه بار رسیور رو به حالت تنظیمات کارخانه ای برگردانید و تنظیمات شیرینگ رو مجددا انجام بدید.با درود.ازکابل شبکه(لن)استفاده میکنم.تنظیمات رو مطابق دستورات انجام دادم وفعال سازی انجام شد ویک روز هم ازآکانتش گذشته وبعد از عبارت.........welcome نوشته364روز آکانت باقی مونده وضمنا هواشناسی وrssهم فعاله ولی login نمیشه وبلافاصله fail میزنه وحتی زمانی روهم برای connectشدن صرف نمیکنه انگار هیچ سروری برای آین شیرینگ در نظرگرفته نشده وضمنا بعد از انتخاب گزینهhelpتوسطf1میبینیم که4سرور برای شیرینگ رایگان درنظر گرفته شده که البته من شنیده بودم که تعدادش بیشترهست ولی بهرحال هیچ کدامش connect نمیشه.قبل ازپست قبل که راجع به این مورد گذاشتم،دستگاه را2بارریست فکتوری کردم ولی بازهم نتیجه نداد.با توجه به ظاهرشدن server settingدرقسمت tools به نظر میرسد که نصب پچ جدید که در قسمتmaincode درست انجام شده ومشکلی ازاین بابت نیست.از adminstratorگرامی ودوستان وارد به امروهم چنین دوستانی که از این نوع رسیور دارند درخواست راهنمایی دارم.باسپاس

*arash
07-07-2012, 08:42 PM
با درود.ازکابل شبکه(لن)استفاده میکنم.تنظیمات رو مطابق دستورات انجام دادم وفعال سازی انجام شد ویک روز هم ازآکانتش گذشته وبعد از عبارت.........welcome نوشته364روز آکانت باقی مونده وضمنا هواشناسی وrssهم فعاله ولی login نمیشه وبلافاصله fail میزنه وحتی زمانی روهم برای connectشدن صرف نمیکنه انگار هیچ سروری برای آین شیرینگ در نظرگرفته نشده وضمنا بعد از انتخاب گزینهhelpتوسطf1میبینیم که4سرور برای شیرینگ رایگان درنظر گرفته شده که البته من شنیده بودم که تعدادش بیشترهست ولی بهرحال هیچ کدامش connect نمیشه.قبل ازپست قبل که راجع به این مورد گذاشتم،دستگاه را2بارریست فکتوری کردم ولی بازهم نتیجه نداد.با توجه به ظاهرشدن server settingدرقسمت tools به نظر میرسد که نصب پچ جدید که در قسمتmaincode درست انجام شده ومشکلی ازاین بابت نیست.از adminstratorگرامی ودوستان وارد به امروهم چنین دوستانی که از این نوع رسیور دارند درخواست راهنمایی دارم.باسپاس
بغیر این مشکل مشکل دیگه ای نداره با شبکه های hd مشکلی نداره کیفیت تصویر شبکه های معمولی و hd چطوره؟؟؟؟
سرعت باز شدن وتغییر کانال شبکه ها چطوره ؟ مخصوصا روی شبکه های hd
راستی در مورد مشکلتم باید بگم من ایکسکروز400 دارم یکماه اکانت داشت همین مشکل داشتم ریست فکتوری کردم دوباره نرم افزارشو ریختم باز ریست فکتوری کردم بعد رفتم سراغ تنظیمات اکانت
موفق باشی

sasansarv
07-08-2012, 11:19 AM
بادرود.درپستهای قبل خدمت دوستان عرض کردم که رسیورمنactive میشه وشیرینگش تاریخ میخوره ولی لاگین نمیشه یعنی به سروروصل نمیشه.باتوجه به اینکه من رسیورآی استار20000داشتم ودرقسمت server setting آن درقسمتهای url ,port,user,oass ستاره هایی بود که درواقع مشخصات مخفی آن setting بود اکنون ودرآی استار2500 ودرقسمت server settingموقعب که (f1(helpرا انتخاب میکنیم میبینیم که 4سرور وجود دارد که دارای قسمتهایserver number,url,port,user,pass,des keyمیباشد که فقط جلوی des keyستاره دارد وسایرقسمتها برخلاف مدل20000خالی هست.باتوجه به این موضوع شاید علت loginنشدن رسیورمن عدم درج مشخصات سرور آی استاردرقسمتهای مربوطه هست یعنی نوعی اشتباه که البته امکانش صفرنیست چون حداقل باید برایconnectشدن زمانی صرف شده وآنوقت کلمهfail ظاهرشود درحالیکه بلافاصله نشان داده میشود.از دوستان گرامی علاوه بردرخواست یاری خواهشمندم زحمت کشیده برای حل مشکل من تصویری از منوی قسمت(server setting_GS_F1)قرار داده ویا بانوشتن در همین تاپیک اعلام فرمایند تاشاید بامقایسه بتوانم به نتیجه ای برسم.درضمن همه کارها ازقبیل ریست کردن ودوباره ریختن پچ وسایرراهنمایی های دوستان را انجام داده ام.باسپاس

h.l.a
07-08-2012, 12:11 PM
دوست عزیز اخرین نرم افزار رو بریز بعد ببر تنظیمات کارخانه . بعد داخل منو یه گزینه هست نوشته اکتیو کد انو اکتیو کن بعد هاتبرد رو سرچ کن کابل لن رو وصل کن و بعد دیگه واردی فرق چندانی با مدلهای دیگه نداره اینم عکسی که خواستی . در ضمن یه بار قسمت هواشناسی رو چک کن ببین اینترنت درست به دستگاه میرسه یا نه .

sasansarv
07-08-2012, 07:11 PM
[QUOTE=h.l.a;8698]
دوست عزیز اخرین نرم افزار رو بریز بعد ببر تنظیمات کارخانه . بعد داخل منو یه گزینه هست نوشته اکتیو کد انو اکتیو کن بعد هاتبرد رو سرچ کن کابل لن رو وصل کن و بعد دیگه واردی فرق چندانی با مدلهای دیگه نداره اینم عکسی که خواستی . در ضمن یه بار قسمت هواشناسی رو چک کن ببین اینترنت درست به دستگاه میرسه یا نه .

H.I.Aگرامی ازلطف وتوجه شمابینهایت سپاسگزارم.من تاحال بیش از10رسیور مختلف اچ دی را راه اندازی کرده ام ولی این یکی مشکل ایجاد کرده.هواشناسی رسیور فعال هست ومشکل رسیدن اینترنت نیست.مشکل اینجاست که من در قسمتserver setting_gsموقعی که گزینه اکتیورومیزنم اکتیومیشه ولی وقتی گزینهloginرو انتخاب میکنیم بلافاصلهfail میده.من درهمین صفحه رویf1میزنم که همونhelpهست.دراونجا 4سرورجی شیر وجودداره که جلوی url,port,user.pass که بایدستاره داشته باشه (مثل مدلهای دیگه مثلا20000)هیچ چیز نداره وخالیه بنابراین تصور میکنم مشخصات لازم ازطرف شرکت دراین رسیور قرارداده نشده یعنی یک اشتباه ممکن هست که صورت پذیرفته باشه لذا من از شماودوستان خواستم که تصویر منوی f1یاهمونhelp که از صفحه سرور ستینگ وبعد آخرین گزینه ودراین صفحه بازدنf1به اون میرسیم رو لطف کرده وقرار بدین که من با منوی خودم مقایسه کنم.این صفحه که زحمتش رو کشیدید در منوی من هم مشکلی نداره ودستگاه من اعلام دریافت آیپی میده کمااینکه هواشناسی نیز فعال هست.من خواهش میکنم اگه امکان داره اون صفحه رولطف کنید برای من بگذارید.ضمنا آیا هنگام آپگرید باید درردیف اول منو maincode را انتخاب کنیم؟من اینکار روکردم ومیخوام بدونم درسته؟.از اطاله کلام پوزش میخوام.باسپاس

H-M
07-08-2012, 08:40 PM
با درود
و با اجازه استادان.
دوست گرامي بنظر من بايد شما گزينه : All code را انتخاب كنيد.
موفق باشيد:

sasansarv
07-09-2012, 10:03 AM
بادرود .از دوستان خواهش میکنم تصویر منوی f1 یا همان helpرا که در قسمت server setting_GSبعد از انتخاب گزینه F1ظاهرمی شود قراردهند.ضمنا اگر امکانش هست پچ کارخانه ای رسیور رانیزدر اینجا گذاشته تا شاید بتوانم ابتدا به پچ اولیه رفته ودوباره آپگرید راانجام دهم چون یکبار به همین صورت مشکل در رسیور دیگرم حل شد.با سپاس

H-M
07-09-2012, 08:44 PM
با درود دوباره
دوست من از دستگاه شما ندارم وگرنه برات چيزي را كه نياز داشتي آپلود ميكردم. ولي من فكر ميكنم شما اگر يكبار با گزينه:All code دستگاهت را برنامه بزني و بعد آنرا به تنظيمات كارخانه اي كامل برگردوني و بعد بقيه كارها و سرچ به نتيجه ميرسي.
موفق باشي:

sasansarv
07-09-2012, 08:59 PM
با درود دوباره
دوست من از دستگاه شما ندارم وگرنه برات چيزي را كه نياز داشتي آپلود ميكردم. ولي من فكر ميكنم شما اگر يكبار با گزينه:All code دستگاهت را برنامه بزني و بعد آنرا به تنظيمات كارخانه اي كامل برگردوني و بعد بقيه كارها و سرچ به نتيجه ميرسي.
موفق باشي:
بادرود.حتماانجام میدهم.از توجه ولطف شماسپاسگزارم.

sasansarv
07-10-2012, 10:54 AM
[QUOTE=H-M;8856]با درود دوباره
موفق باشي:
[/QUOTEبادرود.توصیه شماراانجام دادم.متاسفانه تغییری حاصل نشد.اگر دوستان لطف کنندوتصویر منویf1وهم چنین پچ کارخانه ای را قرار دهند ممنون خواهم شد چون تصور میکنم اگراز نوشروع کنم به نتیجه برسم.باسپاس

zangeneh
07-10-2012, 07:55 PM
​سلام دوستان من امروز این رسیور رو گرفتم خواستم بدونم چه جوری میشه cccam رو روش فعال کرد؟؟؟ ممنون

sasansarv
07-11-2012, 11:18 AM
بادرود .از دوستان خواهش میکنم درصورت امکان لطف کرده، تصویر منوی f1 یا همان helpرا که در قسمت server setting_GSبعد از انتخاب گزینه F1ظاهرمی شودوهم چنین پچ کارخانه ای دسیورآی استار2500راقراردهند.باسپاس

zangeneh
07-11-2012, 02:52 PM
سلام من تونستم با gs-cam کانکت شم و لاگین هم شد ولی فقط یکی دوتا کانال رو باز میکنه که اون 2 تا هم شاید کلا باز باشه ممنون میشم کمک کنید

zangeneh
07-11-2012, 06:26 PM
سلام من تونستم با gs-cam کانکت شم و لاگین هم شد ولی فقط یکی دوتا کانال رو باز میکنه که اون 2 تا هم شاید کلا باز باشه ممنون میشم کمک کنید
الان که دوباره امتحان کردم بازم failed میده

sasansarv
07-11-2012, 08:01 PM
الان که دوباره امتحان کردم بازم failed میده
یعنی قبلا کانکت شدید والان نمیشه؟

zangeneh
07-11-2012, 08:24 PM
آره صبح که امتحان کردم connect شد ولی الان هر کاری میکنم نمیشه این احتمال رو میدم که از طرف مخابرات پورتش بلاک شده باشه

sasansarv
07-11-2012, 08:36 PM
آره صبح که امتحان کردم connect شد ولی الان هر کاری میکنم نمیشه این احتمال رو میدم که از طرف مخابرات پورتش بلاک شده باشه
نه این که فرمودید امکان نداره چون بقیه رسیورها هم به همون سرور وصل هستن.منظورشمااینه که login نمیشه ؟ active هست؟

zangeneh
07-11-2012, 08:43 PM
نه این که فرمودید امکان نداره چون بقیه رسیورها هم به همون سرور وصل هستن.منظورشمااینه که login نمیشه ؟ active هست؟صبح که امتحان کردم هم active شد هم login ولی هیچ شبکه ای رو باز نکرد ولی الان نه active میشه نه login

sasansarv
07-11-2012, 08:54 PM
صبح که امتحان کردم هم active شد هم login ولی هیچ شبکه ای رو باز نکرد ولی الان نه active میشه نه login
رسیورمن ابتدا activeشدولی هرگز login نشد.از دیروز دیگه active هم نمیشه ولی الان اگه نگاه کنین حتماهواشناسی کارمیکنه.نمیدونم چه مشکلی داره؟ضمنا میخواستم خواهش کنم ببینین درهمون صفحه که activatوloginانجام میشه رویf1که میزنین وصفخه helpبازمیشه جلوی url-port-user-passچیزی نوشته یا حداقل ستاره داره؟سپاسگزارم

zangeneh
07-11-2012, 08:59 PM
آره جلوی همش ستاره داره به جز user=istar 1549 port=1001

sasansarv
07-11-2012, 09:08 PM
آره جلوی همش ستاره داره به جز user=istar 1549 port=1001
ممنون دوست گرامی.مال من اینها رو نداره یعنی یا نرم افزاردرست نصب نشده یا کارخونه برای این یکی مشخصات تعیین نکرده.راستی موقع آپدیت در قسمتallcode آپدیت کردید یا maincode.ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم .جوابتون بزرگترین کمک برای من بود.

zangeneh
07-11-2012, 09:19 PM
من دیروز رسیور رو گرفتم اول با maincode upgrade کردم هرچی تلاش کردم اکتیو نشد آخر شب یه بار allcode upgrade کردم و یه سرچ از ماهواره ها کردم تا امروز صبح امروز دوباره مودم رو وصل کردم هم active شد و هم login ولی شبکه هیچی باز نکرد (قبل از اینکه active بشه در قسمت help یا همون f1 اصلا هیچی جلوی url port user pass نبود بعد از active شدن اینا اضافه شد) یه سوال هم از شما داشتم چه جوری میشه از لیست شبکه هام یه بکاپ بگیرم ؟؟ و اگه واسه رسیور cccam بگیرم connect میشه یا همین مشکلو بازم داریم؟؟؟؟؟

sasansarv
07-12-2012, 10:43 AM
من دیروز رسیور رو گرفتم اول با maincode upgrade کردم هرچی تلاش کردم اکتیو نشد آخر شب یه بار allcode upgrade کردم و یه سرچ از ماهواره ها کردم تا امروز صبح امروز دوباره مودم رو وصل کردم هم active شد و هم login ولی شبکه هیچی باز نکرد (قبل از اینکه active بشه در قسمت help یا همون f1 اصلا هیچی جلوی url port user pass نبود بعد از active شدن اینا اضافه شد) یه سوال هم از شما داشتم چه جوری میشه از لیست شبکه هام یه بکاپ بگیرم ؟؟ و اگه واسه رسیور cccam بگیرم connect میشه یا همین مشکلو بازم داریم؟؟؟؟؟
سلام.عذرمیخوام با تاخیر جواب دادم.برای بک آپ گرفتن میریم همونجایی که از اونجا آپگرید رو انجام میدیم.تو قسمت فایل dump file رو انتخاب واستارت وyesمیکنیم وفایل دریو اس بی ذخیره میشه.برای سیسیکم هم بعد از اینکه آکانت رو گرفتین وارد tools-server setting-cc camمیشین وبه ترتیب ابتدا urlوبعدport,user وpassرو وارد میکنین.urlممکنه بصورت آدرس اینترنتی ویا عددی یاهمان آی پی باشد که فرقی نمیکنه.یادتون باشه ازحروف کوچک استفاده کنین ودقیقا همون چیزی که فروشنده آکانت به شما داده وارد کنین.آکانت شما ممکنه چند سرور باشه که برای هرکدام اون گزینه های بالا جدامشخصات داده میشه که البته یوزر وپاسورد یکی ولی آدرس وپورت باهم فرق میکنه.بعد گزینه loginیا connect رو انتخاب کبین.یادتون باشه که گزینهauto connectفعال باشه والا برای هربار روشن کردن رسیورباید دستی کانکت شین.به نظر من باتوجه به شیرینگ رایگان که اگه مثل مدلهای 20000ویامگاباشه خوبه لازم نیست خرج بیهوده بکنین.ضمنا من دیشب وامروزصبح تلاش کردم ولی active نشد که نشد.شماچطور.راستی میشه توپیام خصوصی ونه البته اینجا کسی رو که ازش خریدین ومبلغ روبه من بگین.من هم براتون پیام میفرستم ومیگم از کی وچند خریدم. باسپاس

sasansarv
07-13-2012, 02:01 AM
لطفا هرکسی شیرینگ ای استار 2500روراه اندازی کرده وداره کانالهای کارتی رومیبینه اعلام بکنه تاما دلمون خوش باشه شیرینگ این دستگاه واقعا وجود داره وراه میافته.

shahab7
07-13-2012, 06:13 PM
از مدیران سایت تقاظا دارم جوابمونو بدن

این مدل (2500)شیرینگ رایگان داره اگه داره نحوه راه اندازیش رو بگین من اینترنتم سرعتش 256 و کانفینگ مستقیمه

اگه نداره تا ما فردا رسیور رو پس بدیم خواهشا رسیدگی کنید و زود جواب بدید

sasansarv
07-13-2012, 06:43 PM
از مدیران سایت تقاظا دارم جوابمونو بدن

این مدل (2500)شیرینگ رایگان داره اگه داره نحوه راه اندازیش رو بگین من اینترنتم سرعتش 256 و کانفینگ مستقیمه

اگه نداره تا ما فردا رسیور رو پس بدیم خواهشا رسیدگی کنید و زود جواب بدید

شما تونستید شیرینگ رو activeبکنین؟بعدازاون تونستیدloginبشید؟

administrator
07-14-2012, 02:05 AM
دوست عزیز شیرینگ رایگان داره فقط یه مشکلی پیش اومده خواهشا یکی دو روز فرصت بدین تا به امید خدا حل بشه.

sasansarv
07-14-2012, 10:31 AM
[QUOTE=administrator;9244]دوست عزیز شیرینگ رایگان داره فقط یه مشکلی پیش اومده خواهشا یکی دو روز فرصت بدین تا به امید خدا حل بشه.
[/QUOTازتوجه شما سپاسگزارم.

zangeneh
07-14-2012, 02:26 PM
من امروز دوباره امتحان کردم active میشه ولی login نمیشه تا login رو میزنی به سرعت failed میده

next
07-15-2012, 02:28 PM
دوستان در یکی از سایت های مرتبط با شرکت که اطلاعیه جدید داده لطفا تست کنید همین جا خبرش رو بدید برای راه اندازی شیرینگ مجانی یک ساله

Internet sharing for
)x2500(

Go to menu then go to tools then go to server then go to (GC-cam) then you can put this codes (1234512345) then press activethenpress exit, then go to (new cam Clint) then only press login then the channel will be open

next
07-15-2012, 05:12 PM
دوست عزیز شیرینگ رایگان داره فقط یه مشکلی پیش اومده خواهشا یکی دو روز فرصت بدین تا به امید خدا حل بشه.

گرامی این مشکل حل نشد؟
ما حدود 100000 فقط برای این یک سال کانال باز کردن دادیم،لطفا به اطلاع شرکت برسونید

sasansarv
07-15-2012, 07:48 PM
گرامی این مشکل حل نشد؟
ما حدود 100000 فقط برای این یک سال کانال باز کردن دادیم،لطفا به اطلاع شرکت برسونید

بادرود.روشی رو که برای راه اندازی شیرینگ فرموده بودید موثر نبود؟

next
07-15-2012, 08:20 PM
بادرود.روشی رو که برای راه اندازی شیرینگ فرموده بودید موثر نبود؟

دوست عزیز من جایی که رسیورم هست هنوز اینترنتش راه اندازی نشده
لطفا شما تست کنید همی جا خبرش رو بدید

sasansarv
07-16-2012, 10:37 AM
دوست عزیز من جایی که رسیورم هست هنوز اینترنتش راه اندازی نشده
لطفا شما تست کنید همی جا خبرش رو بدید

بادرود.من دیشب وامروزصبح تست کردم.activeشد ولی درnewcam clintهیچ کدام از 4سرورموجود loginنشد.

next
07-16-2012, 11:07 AM
بادرود.من دیشب وامروزصبح تست کردم.activeشد ولی درnewcam clintهیچ کدام از 4سرورموجود loginنشد.
پس هیچی دیگه باید منظر موند تیم شرکت برنامه بده هم این مشکل درست بشه و سرور هارو به قسمت gshare اضافه کنه و اون مشکلاتی که در تاپیک جداگانه زدم

istar-korea
07-16-2012, 04:57 PM
همه چسبیدن به شیرینگ رایگان!!!
اقا بگید تیونر رسیور چطوره؟ کانالهای معمولی و اچ دی کیفیتشان خوبه؟
فرکانس های s2 رو خوب میگیره؟؟
هنگ داره یا نه؟
و اینکه سی سی کم رو چجوری میشه بهش داد؟
با تشکر

sasansarv
07-16-2012, 08:26 PM
هنگ داره یا نه؟
با تشکر

تیونررسیورمعمولیه.کیفیت کانالها تقریبا شبیه استارمکس5000والبته بهتر ازشومکس.کیفیت2500به پای آی استار 20000و20000مگا سری اول که سال قبل خریدم والان هم دارم نمیرسه.فرکانسهای s2رو براحتی میگیره واصلاهنگی ندیدم.کنترلش خوبه.سی سی کم رو هم چند پست قبل تر توضیح دادم.درمورد شیرینگ رایگان هم باید بگم که از مزایای دستگاه های شرکت ای استار کره هست که متاسفانه در این مدل با ریختن پچ جدید وانجام مراحل فعال نمیشه که ظاهرا تاالان توجهی به این موضوع نشده وما منتظر کمک اساتید سایت هستیم.امیدوارم گوشه چشمی هم به دارندگان این رسیور داشته باشند واقدامات لازم رو انجام بدهند.اگر با شرکت آی استار کره ارتباط دارند که البته این سایت سایت رسمی فارسی شرکت هست صدای مارابه گوش شرکت آی استار برسانند.

zangeneh
07-16-2012, 09:26 PM
تا حالا کسی تونسته قسمت wifi رو فعال کنه؟؟ من الان یه usb adapter به رسیور وصل کردم ولی بازهم غیر فعاله

next
07-16-2012, 10:01 PM
تیونررسیورمعمولیه.کیفیت کانالها تقریبا شبیه استارمکس5000والبته بهتر ازشومکس.کیفیت2500به پای آی استار 20000و20000مگا سری اول که سال قبل خریدم والان هم دارم نمیرسه.فرکانسهای s2رو براحتی میگیره واصلاهنگی ندیدم.کنترلش خوبه.سی سی کم رو هم چند پست قبل تر توضیح دادم.درمورد شیرینگ رایگان هم باید بگم که از مزایای دستگاه های شرکت ای استار کره هست که متاسفانه در این مدل با ریختن پچ جدید وانجام مراحل فعال نمیشه که ظاهرا تاالان توجهی به این موضوع نشده وما منتظر کمک اساتید سایت هستیم.امیدوارم گوشه چشمی هم به دارندگان این رسیور داشته باشند واقدامات لازم رو انجام بدهند.اگر با شرکت آی استار کره ارتباط دارند که البته این سایت سایت رسمی فارسی شرکت هست صدای مارابه گوش شرکت آی استار برسانند.

دوست عزیز این مشکل شیرینگ فقط مخصوص شما نیست من هم دقیقا مشکل شما رو دارم
به احتمال خیلی زیاد با برنامه بعدی درست بشه من یادمه همین مدل 20000 هم شیرینگش با اومدن یک برنامه درست شد و راه افتاد
راستی شما cccam رو تست کردید؟

next
07-16-2012, 10:02 PM
تا حالا کسی تونسته قسمت wifi رو فعال کنه؟؟ من الان یه usb adapter به رسیور وصل کردم ولی بازهم غیر فعاله

گرامی این رسیور فقط مدل خاصی رو پشتیبانی میکنه
هر مدلی رو پشتیبانی نمیکنه
راستی برات یه پیغام بازدید کننده گذاشتم بی زحمت جوابش رو بده مرسی

next
07-16-2012, 10:06 PM
هنگ داره یا نه؟
با تشکر
دوست عزیز شما هم مشکل شیرینگ رایگان داری؟

istar-korea
07-17-2012, 04:48 AM
دوست عزیز شما هم مشکل شیرینگ رایگان داری؟

بنده این مذل رو ندارم اصلا.

h.l.a
07-17-2012, 11:38 AM
دوستان این مشکل حل میشه کمی صبر کنید شرکت پیگیر این موضوعه که سریع حل بشه

sasansarv
07-17-2012, 11:39 AM
دوست عزیز این مشکل شیرینگ فقط مخصوص شما نیست من هم دقیقا مشکل شما رو دارم
به احتمال خیلی زیاد با برنامه بعدی درست بشه من یادمه همین مدل 20000 هم شیرینگش با اومدن یک برنامه درست شد و راه افتاد
راستی شما cccam رو تست کردید؟
بادرود.من هم میدونم که این مشکل عمومی هست ولی وقتی شرکتی مثل آی استارکره محصولی رو برای فروش وارد بازار میکنه وبه جرات 80درصد فروشش رو مدیون شیرنگ رایگانش هست چرا همه کارهاش رو انجام نمیده وبدون ایراد وارد بازار نمیکنه.مهمتر از اون که کسی پاسخگو نیست.من خودم از قسمت تماس سایت رسمی آی استار کره چندین ایمیل براشون فرستادم وهمه رو براشون توضیح دادم ولی پاسخی دریافت نکردم.درمورد سیسیکم هم با آکانت تست یکی از فروشنده های معتبر آکانت سیسیکم امتحان کردم جواب نداد.البته شاید مشکل از تست بوده نه رسیور.قراره که یه آکانت 6ماهه برای دستگاه دیگه بگیرم.یه تستی روی این انجام میدم ونتیجه روخدمت شماودوستان اعلام خواهم کرد.ضمنا برای سایر مدلهای آی استار راه براه نرم افزار میاد،برای2500که ضروریه نمیاد.به نظرمن باید همه دوستانی که این رسیور رو دارن پیگیر باشند.باسپاس

h.l.a
07-17-2012, 11:44 AM
دوست عزیز الان چنیدن مدل ای استار دستگاه وارد بازار کرده و همه با شرینگ کدامش مشکل داشته حتی بیشتر از قولی که داده شرینگ وصل بوده در شرینگ هوایی . یه مشگلی پیش اومده که درست میشه و شرکت در حال پیگیریه و جای نگرانی نداره

sasansarv
07-17-2012, 12:33 PM
دوست عزیز الان چنیدن مدل ای استار دستگاه وارد بازار کرده و همه با شرینگ کدامش مشکل داشته حتی بیشتر از قولی که داده شرینگ وصل بوده در شرینگ هوایی . یه مشگلی پیش اومده که درست میشه و شرکت در حال پیگیریه و جای نگرانی نداره

ازتوجه وپیگیری شما سپاسگزارم.

next
07-17-2012, 05:15 PM

دوست عزیز ممنون از شما
زحمتی بکشید که این مشکلاتم تو برنامه بعدی همراه شیرینگش حل کنن

next
07-19-2012, 11:06 AM
همچنان منتظر حل مشکلات!!!!

imanjan2
07-20-2012, 01:37 AM
سلام به همگی شیرینگiSTAR 2500 HD الان برقراره 100% 100% okey تاریخ 28-4-91 یعنی 28 تیر ماه حواستون باشه روی GS-CAM نیست بعد از این که 1234512345 رو تو GS-CAM دادید می زنه 365 روز اوکی دیگه با GS-CAM کاری نداشته باشید برید رو NEWCam Client واون پایین Lgin رو بزنید زود کانکت میشه بروید رو کانال novacinema1 باکمی مکث تصویر باز میشه حالشو ببرید. در اخر یه فاتحه برای پدرم بفرستید

hilarious
07-20-2012, 02:31 PM
سلام به همگی شیرینگiSTAR 2500 HD الان برقراره 100% 100% okey تاریخ 28-4-91 یعنی 28 تیر ماه حواستون باشه روی GS-CAM نیست بعد از این که 1234512345 رو تو GS-CAM دادید می زنه 365 روز اوکی دیگه با GS-CAM کاری نداشته باشید برید رو NEWCam Client واون پایین Lgin رو بزنید زود کانکت میشه بروید رو کانال novacinema1 باکمی مکث تصویر باز میشه حالشو ببرید. در اخر یه فاتحه برای پدرم بفرستید

خدا بیامرزه پدرتونو؛ ببشخید بقیه هم تست کنن ببینم آخر من این رسیور 2500 را بخرم یا نه؟ شرینگ رایگان داره؟ راسته میگن کیفیت تصویرش به 20000 و 30000 نمیرسه؟ :112:

hilarious
07-20-2012, 02:35 PM
سلام :67:
سوال: لازم هست برنامه بریزیم من که میخوام نو بخرم؟ ایا باید تو جعبه دستگاه کدی چیزی باشه برای شرینگ رایگانش؟ چه چیزایی باید باشه توی جعبه نو ؟:146: 30000 بخرم یا 2500؟ برای من تیونر دوم اهمیت خاصی نداره

imanjan2
07-20-2012, 02:57 PM
hilarious jan only istar 20000 8m bekhar 2ta remot dareh hafamo gosh kon zarar nemikoni

administrator
07-20-2012, 03:46 PM
دوست عزیز کل محصولات سری جدید دارای دو کنترل هستن .رسیور نو هم بگیری بایستی آپدیت بکنی این مدل 2500 هم یه سال شیرینگ اینترنتی رایگان داره که تنظیمات راه اندازی شیرینگ هم تو بخش مربوطه هستش . تو کارتونش هم دو کنترل دو جفت باطری یه کابل hdmi یه کابل av یه دفترچه هستش.

sasansarv
07-20-2012, 05:46 PM
دوست عزیز کل محصولات سری جدید دارای دو کنترل هستن .رسیور نو هم بگیری بایستی آپدیت بکنی این مدل 2500 هم یه سال شیرینگ اینترنتی رایگان داره که تنظیمات راه اندازی شیرینگ هم تو بخش مربوطه هستش . تو کارتونش هم دو کنترل دو جفت باطری یه کابل hdmi یه کابل av یه دفترچه هستش.

بادرود.بااین روش که دربخش مربوطه توضیح داده شدشیرینگ هیچ کس راه نیوفتاد.آیاشما تونستید راه بندازید؟اگه جواب مثبت هست پس تطفااعلام بفرمایید .باسپاس

next
07-20-2012, 09:33 PM
سلام :67:
سوال: لازم هست برنامه بریزیم من که میخوام نو بخرم؟ ایا باید تو جعبه دستگاه کدی چیزی باشه برای شرینگ رایگانش؟ چه چیزایی باید باشه توی جعبه نو ؟:146: 30000 بخرم یا 2500؟ برای من تیونر دوم اهمیت خاصی نداره

بله عزیز اگر اپگرید نکنی این منوی تنظیمات شیرینگ نمیاد

next
07-20-2012, 09:35 PM
یعنی بعد از اینکه تو gscam
active کردیم،log in نکنیم؟
منم همین پست رو صفحه 9 زدم ولی انگار دوستان به جواب نرسیدند

milad_vafai2000
07-20-2012, 11:01 PM
منم همین پست رو صفحه 9 زدم ولی انگار دوستان به جواب نرسیدند

دوستان شیرینگ دستگاه کی وصل میشه مشتریهام دیوانم کردن

hilarious
07-20-2012, 11:40 PM
ببخشید این 2500 بهتره یا 20000؟ کیفیت تصویر کئوم بهتره؟ 30000 چطور

next
07-21-2012, 02:30 AM
یکی از دوستان در صفحات اول سوال پرسیده بود در مورد باز کردن فایل ظبط شده بر روی pc
دوست عزیز این مدل هم مثل بقیه مدل ها طوری ظبط میکنه فایل رو از روی کانال های کارتی که توی کامپیوتر پخش نمیشه

sasansarv
07-21-2012, 12:59 PM
ببخشید این 2500 بهتره یا 20000؟ کیفیت تصویر کئوم بهتره؟ 30000 چطور

بادرود.20000سری اول و20000مگا سری اول بهترین تصویر رودارن.اگه مدلهای جدیدهم مثل اونا باشن این دو مدل بهترین کیفیت رادارند.من باهمشون کارکردم.

hilarious
07-21-2012, 02:09 PM
بادرود.20000سری اول و20000مگا سری اول بهترین تصویر رودارن.اگه مدلهای جدیدهم مثل اونا باشن این دو مدل بهترین کیفیت رادارند.من باهمشون کارکردم.

خوب حالا این سری اول کدومه؟! اینایی که الان میفروشن سری اول نیستن؟! کسی هست که تصویر مدل جدید 2500 را دیده باشه؟ از نظر کیفیت تصویر آیا به 20000 میرسه؟ 30000 چطوره؟ آیا کیفیتش از اون دو تا مدل بالاتره؟من میخوام الان بخرم و نمیدونم کدومو بخرم؛ تیونر دوم برام اهمیتی نداره

next
07-21-2012, 05:24 PM
با 30000 مقایسه نکن چون قیمتشون مثل هم نیست.
من فقط با مدل x2500 کار کردم به نظرم کیفیتش کلا خوبه
چند تا برنامه هم براش بیاد بهتر هم میشه مطمئن باش

sasansarv
07-21-2012, 05:57 PM
منم همین پست رو صفحه 9 زدم ولی انگار دوستان به جواب نرسیدندا
با درود.کاملا درسته.من مطابق راهنمایی شما راه اندازی شیرینگ رو انجام دادم ولی درnew cam clintاصلا login نشد.امروز با دیدن نوشته administratorگرامی دوباره تلاش کردم ولی موفق نشدم.این در حالی است که از تاریخ شیرینگ طبق نوشته دستگاه مرتب کم میشه.حالا میخوام به دوستانی که این رسیور رو دارن عرض کنم لطفا نتیجه تلاش خودشون رو اینجا اعلام بفرمایند که ببینیم اشکال کار از کجاست.اساتید سایت خیلی زحمت میکشن وسرشون هم باندازه کافی شلوغ هست.این ماجرانیازمندمشارکت جمعی دوستان هست تا به فرجام خوش برسه .با سپاس

h.l.a
07-21-2012, 05:59 PM
خوب حالا این سری اول کدومه؟! اینایی که الان میفروشن سری اول نیستن؟! کسی هست که تصویر مدل جدید 2500 را دیده باشه؟ از نظر کیفیت تصویر آیا به 20000 میرسه؟ 30000 چطوره؟ آیا کیفیتش از اون دو تا مدل بالاتره؟من میخوام الان بخرم و نمیدونم کدومو بخرم؛ تیونر دوم برام اهمیتی نداره

دوست عزیز تمام دستگاهها ای استار کیفیت قابل قبولی دارن و جای نگرانی نداره

pipejack
07-21-2012, 08:31 PM
من هم امتحان کردم ولی login fail میزند

next
07-21-2012, 11:33 PM
مشکل شیرینیگ هنوز پابرجاست

sasansarv
07-22-2012, 08:11 PM
با درود.درnew cam clintچهار تا سرور داریم که اولی بلافاصله failمیزنه.2و3و4بعد از تلاشی که برای کانکت شدن میکنه failمیده.ضمنا من فکر میکنم سرورهای آکانت رایگان ای استار بیش از یک سرور هست. بالاخره بااین روشها کانکت شدن محاله مگر بانرم افزار جدید که اونم معلوم نیست کی بیاد.زمان شیرینگ هم که داره کم میشه.آش نخورده ودهن سوخته.باسپاس

hilarious
07-22-2012, 09:23 PM
شرینگ درست نشد؟

administrator
07-23-2012, 12:23 AM
با درود.درnew cam clintچهار تا سرور داریم که اولی بلافاصله failمیزنه.2و3و4بعد از تلاشی که برای کانکت شدن میکنه failمیده.ضمنا من فکر میکنم سرورهای آکانت رایگان ای استار بیش از یک سرور هست. بالاخره بااین روشها کانکت شدن محاله مگر بانرم افزار جدید که اونم معلوم نیست کی بیاد.زمان شیرینگ هم که داره کم میشه.آش نخورده ودهن سوخته.باسپاس

ببین برادر من مگه مرض داریم الکی بگیم شیرینگ مشکل نداره تا الان که رو هر رسیوری که اکانت داشته به خوبی کار کرده و کارهم میکنه .الانم رو این مدل والله به خدا به پیر به پیغمبر مشکلی نداره و به خوبی داره کار میکنه.شما لطف کن واسه اینکه کارت زیاد نشه یا رو رسیور یا رو یه فلش لیست کانالت رو سیو کن و رسیورت رو به حالت کارخانه ای برگردون .طبق اون مراحلی که گفتم عمل کنید در مرحله آخر وقتی که وارد قسمت NEW Camd client میشوید تو قسمت پائین صفحه توی یکی از کادرها نوشته Auto Connect این رو روحالت yes قرار دهید و روی LOgin اوکی کنید تا کانکت شود. لطفا نتیجه رو اعلام کنید ببینیم کارتون درست میشه یانه . خدا وکیلی الان من خودم دارم با همین رسیور کانالهای کارتی رو نگاه میکنم.

pipejack
07-23-2012, 01:37 AM
با سلام
تمام مراحل را طبق گفته شما انجام دادم ولی connect نمیشود و logging fail میزند.لطفا راهنمایی کنید

administrator
07-23-2012, 01:58 AM
دوست عزیز نمیدونم مشکل شما از کجاست فقط نمیدونم که متوجه گفته های من شدین یا نه . تا اونجائی که کد رو وارد میکنید و اکتیو میشه و تاریخ میزنه دیگه رو login این صفحه اوکی نکنید از این صفحه خارج بشید و وارد صفحه اول یعنی NEw camd client بشید و تو این صفحه رو login اوکی کنید .

pipejack
07-23-2012, 02:16 AM

sasansarv
07-23-2012, 07:23 PM
ببین برادر من مگه مرض داریم الکی بگیم شیرینگ مشکل نداره تا الان که رو هر رسیوری که اکانت داشته به خوبی کار کرده و کارهم میکنه .الانم رو این مدل والله به خدا به پیر به پیغمبر مشکلی نداره و به خوبی داره کار میکنه.شما لطف کن واسه اینکه کارت زیاد نشه یا رو رسیور یا رو یه فلش لیست کانالت رو سیو کن و رسیورت رو به حالت کارخانه ای برگردون .طبق اون مراحلی که گفتم عمل کنید در مرحله آخر وقتی که وارد قسمت NEW Camd client میشوید تو قسمت پائین صفحه توی یکی از کادرها نوشته Auto Connect این رو روحالت yes قرار دهید و روی LOgin اوکی کنید تا کانکت شود. لطفا نتیجه رو اعلام کنید ببینیم کارتون درست میشه یانه . خدا وکیلی الان من خودم دارم با همین رسیور کانالهای کارتی رو نگاه میکنم.با درود.ازشما خواهش میکنم من راقدردان تلاش ومحبتتان نسبت به همه مابدانید.هرچند درجامعه ای هستم که مشکلات بزرگ اقتصادی واجتماعی وسیاسی موجب آسیب جدی اخلاق شده ولی من اخلاق وقدرشناسی را که از تبعات آن است هنوز سترگ واستوارمیبینم .منظورمن بهیچ وجه این نبود که شما بدون اینکه آکانت را راه اندازی کرده باشید این خبررااعلام کرده اید.منظورمن ودوستانم که نظرات آنهارامشاهده میفرمایید این است که ماموفق نشده ایم.من بازهم به توصیه حضرتعالی مانند قبل باکمال میل عمل کردم ولی متاسفانه بازهم موفق نشدم اما همه این دستگاهها وآکانت وامثالهم ساخته انسانها است وقراراست باعث انبساط خاطر رافراهم آورد نه تکدرخاطر ومن حاظرم این رسیور رابرای همیشه ببندم وبه بایگانی بسپارم تا موجبی برای آزردگی شما ودوستان زحمتکش سایت که بی چشم داشت تلاش میکنید نشود.بازهم از لطف وتوجه شماسپاسگزاری کرده وبنابه توصیه شما فقط اعلام وضعیت میکنم وازدوستان میخواهم که آنها نیز کمک کنند.

next
07-23-2012, 09:51 PM
دوست عزیز ما تقریبا نزدیک 100000 واسه این کانال بازکردنش پرداخت کردیم وگرنه استارمکس 5000 میگرفتیم
این مشکل باید حل بشه به کمک دوستان زحمت کش سایت

next
07-24-2012, 02:41 AM
دوستانی که مشکل شیرینگ اینترنتی دارند ودوستانی که مشکل ندارند لطفا به این سوال من دقیق پاسخ بدند
دوستان لطفا به بخش system setup رفته و بعد وارد قسمت information شوید
دوستان در صفحه ای که باز میشه اطلاعات برنامه که روی رسیور هست رو نوشته
دوستان در خط دوم در قسمت maincode ورژن برنامه برای شما چی هست؟
لطفا دقیق بگید و همچنین اعلام کنید که ایا شما هم مشکل دارید یا نه
ممنون
مال خود من نوشته v1.18B4

pipejack
07-24-2012, 04:44 AM
*v1.18b1 و شرینگ وصل نمیشوذ

administrator
07-24-2012, 04:50 AM
maincode: V1.18B4 شیرینگ هم به خوبی برقراره داداش باور کنید.

pipejack
07-24-2012, 04:59 AM
با سلام وبا تشکر از زحمات وتوجه شما همانطور که میبینید maincode من با سما متفاوت است لطفا راهنمایی بفرماید چطور میتوانم ان راعوض کنم

hilarious
07-24-2012, 05:31 AM
یعنی میشه این مین کد کارو خراب کرده باشه؟!! ببخشید چرا آی استار یه سایت حسابی نداره؟؟ یکی دو تا سایت هست ولی هیچ کدوم درست حسابی نیست همه داغونه؛

pipejack
07-24-2012, 07:55 AM
دوستان من د.باره برنامه 1.18 را دانلود کرده و به دستگاه دادم ومراحل شرینگ را دوباره رفتم این بار دستگاه login succed زد و شرینگ وصل شد
و الان کانالها باز است. فکر کنم ایراد از برنامه قبلی بود چون من برنامه رو 25 روز پیس ریخته بودم

next
07-24-2012, 10:12 AM
دوستان من د.باره برنامه 1.18 را دانلود کرده و به دستگاه دادم ومراحل شرینگ را دوباره رفتم این بار دستگاه login succed زد و شرینگ وصل شد
و الان کانالها باز است. فکر کنم ایراد از برنامه قبلی بود چون من برنامه رو 25 روز پیس ریخته بودم
لطفا دقیق به این سوالات پاسخ بدید مرسی
الان شما هم ورژن برنامه تون شده maincode: V1.18B4 ؟
رسیور رو بصورت MAINCODE اپگرید کردی یا ALCODE ?
بعد از اپگرید تنظیمات کارخانه کردی؟
و این رو دقیق بگو برای استفاده از شیرینگ دقیقا چه مراحلی رو رفتی؟
سپاس

pipejack
07-24-2012, 12:56 PM
الان ورزن من شده V1.18b4 ورسیور رو باءMAINCODE اپگرید کردم .خیر تنظیم کارخانه نکردم.شرینگ را هم طبق گفته administrator انجام دادم

next
07-24-2012, 01:14 PM
یعنی بعد از اپگرید با این روشی که ادمین گفته در پست اول گفتن رسیور شما شیرینگش راه افتاد؟
ببخشید جلوی یوزر نیم و پسورد در قسمت gs-cam چیزی هست یا خالیه الان برای شما؟و اینکه چندتا سرور داره اونجا؟
لینک ادرسی که ازش نرم افزار گرفتی رو هم لطف کن مرسی

pipejack
07-24-2012, 02:31 PM
برنامه را از همین سایت دانلود کردم . در gs-cam فقط active کردم ودر newcamed client روی سرور 1 login کردم server port 1001 شد و connected زد

istar-korea
07-24-2012, 02:39 PM
چجوری میشه بیشتر از 4لاین به این رسیور داد؟ یعنی توی منو 6 ماهواره را چحوری سوییچ کنم و بذارم؟

next
07-24-2012, 03:04 PM
برنامه را از همین سایت دانلود کردم . در gs-cam فقط active کردم ودر newcamed client روی سرور 1 login کردم server port 1001 شد و connected زد

مرسی
این نرم افزار رو گرفتی؟
عزیز تو بخش GS CAM الان هم همون چهار سرور هست و جلوش خالیه؟
اخه مشکل اینه درnewcamed client جلوثسمت URL و USER و PASSWORD هیچی ننوشته و Serverport هم دوتا صفر جلوشه فقط جلوی DESKEY عدد هست
برای شما هم قبل LOGIN کردن این طور بود؟

pipejack
07-24-2012, 05:14 PM
بله .در gs-cam جلو هر چهار سرور خالیه.
در newcamed client :
server port 1001 1008
user **********
password *********
deskey 0102..........
080910.............
ca type 1 irdeto

توجه : در ca type شماره ها از 1 تا 8 شده به ترتیب irdeto,seca,viaccess,nds,irdeto,nds,conax,unknown

next
07-24-2012, 05:22 PM
ممنون در قسمت newcamed client برای شما هم چهار سرور هست؟
جلوی user و PASS بعد فعال سازی این ستاره ها اومد یا قبل از فعال سازی هم بود؟
چون الان برای من خالیه
CA TYPE1 هم UNKNOWN هست
(شرمنده من زیاد سوال میپرسم)

pipejack
07-24-2012, 05:34 PM
خواهش میکنم دوست من .بله بغداز فعال سازی ستاره ها امد ودر newcamed client چهار سرور که فقط شماره 1 ان connect میشود.

next
07-24-2012, 05:35 PM
خواهش میکنم دوست من .بله بغداز فعال سازی ستاره ها امد ودر newcamed client چهار سرور که فقط شماره 1 ان connect میشود.

مرسی عزیز
یعنی قبل فعال سازی شما هم وضعیت منو داشتید؟

pipejack
07-24-2012, 05:42 PM
بله دقیقا.ایا دوباره برنامه را دانلود کردی و ریختی؟

next
07-24-2012, 05:43 PM
بله دقیقا.ایا دوباره برنامه را دانلود کردی و ریختی؟

نه عزیزم من از همون اول برنامه v1.18b4 روش ریخته بودم

pipejack
07-24-2012, 05:47 PM
موضوع جالب در شرینگ این است که در جهت hotbird کانالها خیلی خوب وبدون فریز حتی sky باز میشوند وای در جهات دیگر هیچ کانالی باز نمیشود

next
07-24-2012, 05:49 PM
راستی کلا چه کانال هایی رو باز میکنه؟
راستی اون قسمت ca type به چه کاری میا؟
با تغیرش چیزی فرق میکنه؟

pipejack
07-24-2012, 05:53 PM
من هم دفعه اول همین برنامه v 1.18 را از همین سایت دانلود کرده و ریخته بودم که کار نمیکرد ولی بار دوم که دانلود کردم و ریختم مشکلم حل شد .بهتر یکبار امتحان کنی. امیدوارم مشکلت حل بشه.

next
07-24-2012, 05:56 PM
مرسی عزیز............

pipejack
07-24-2012, 05:58 PM
رو hotbird بیشتر کانالها رو باز میکنه.ca type هم فکر کنم همون کار سرورهایی رو که در istar30000,یا istar20000 هست انجام میدهد

sasansarv
07-24-2012, 06:47 PM
[QUOTE=administrator;10095] maincode: V1.18B4 شیرینگ هم به خوبی برقراره داداش باور کنید.

بادرود.من فکر میکنم شما بااین شماره ای که برای maincodeنوشتید،مشکل را حل کردید.من در قسمت maincode دارمv1.18B1بنابراین میتونیم نتیجه بگیریم نرم افزارمورداستفاده ما مناسب نبود.سوال من اینه که شما ازنرم افزارسایت استفاده کردید؟

pipejack
07-24-2012, 07:42 PM
یله دوست عزیز

next
07-24-2012, 09:57 PM
این اخرین نرم افزار هست از سایت رسمی شرکت

hilarious
07-24-2012, 10:37 PM
اقا یکی راهنمایی میکنه؟ من میخوام قردا دیگه بخرم برا المپیک لطفا راهنمایی کنید 2500 را بخرم یا 20000 را؟؟؟برتری خاصی داره 2500 به 20000؟؟؟؟ شرینگ و کیفیت تصویرش به 20000 میرسه ؟؟ یا اصلا بهتره؟؟در مورد 30000چطور؟ آیا 30000 فریز و هنگش زیاده؟اگه هنگش زیاده نخرم 30000. للطفا یکی منو راهنمایی کنه که اینارو اطلاع داره:37:

rezam
07-24-2012, 11:59 PM
دوستان مشکل شیرینگ 2500 اچ دی رفع شده ؟
من می خواستم همین مدل رو بگیرم گفتند یه هفته ای طول می کشه تا مشکل رفع بشه ، الان که پست های دوستان رو دیدم ظاهرا مشکل رفع شده . ممنون می شم اطلاع رسانی کنید .
وسوالات دیگه هم داشتم و اینکه این رسیور کانال های 3d رو هم پخش می کنه ؟ فرمت MKV رو پخش می کنه و در آخر اینکه از زیرنویس فارسی با فرمت srt پشتیبانی می کنه ؟
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی های دوستان

next
07-25-2012, 12:13 AM
شیرینگ حل شده
3d پشتیبانی میکنه من خودم یه کانال رو روی ترک دیدم که 3d بود
mkv وسایر فرمت هارو پخش میکنه
اما زیر نویس srtروفعلا ساپرت نمیکنه و idx رو ساپرت میکنه البته احتمالا در برنامه ها بعدی ردیف بشه

405
07-25-2012, 01:47 AM
سلام
من موفق شدم ولی یه لحظه اومد و دیگه تصویر ندارم

pipejack
07-25-2012, 11:39 AM
دوست عریر hilarious من با همه این مدلها کار کردم ودارم هر 3 مدل خوبه تفاوت تو کارایی وقیمت است 30000 دوتیونر ر دو سال شرینگ داره و20000 تک تیونر ویکسال شرینگ داره بجز این هر دو از نظر منو و کارایی وخروجی ها و شرینگ و تعداد کانالهای باز شده شبیه هم هستند 2500 هم دستگاه خوبی با منوی متفاوت و خروجی optic ندلرد وشرینگ ان روی hotbird ;کانالها را خیلی خوب باز میکند بدون فریز حتی sky را ولی در جهتهای دیگر چیزی باز نمیکند.اگر قیمت برایت مهم نیست 30000 بگیر من یکسال است دارمش وخیلی راضی هستم

pipejack
07-25-2012, 11:43 AM
جناب next خوشجالم که مشکل شما هم حل شد

sasansarv
07-25-2012, 04:58 PM
با درود.من دیروز تونستم با استفاده از نرم افزار سایت ودوباره نصب کردن آن شیرینگ رو راه اندازی بکنم.از لطف ،توجه وپیگیری همه دوستان سپاسگزارم.

405
07-25-2012, 11:31 PM
سلام
میشه بگین روش ذخیره سازی روی فلش مموری چگونه هست؟
بعد از اینکه نرم افزار جدید و ریختم همه کانالها و ماهواره های نصب شده پاک شد و مجبور شدم دوباره نصاب بیارم
لطفا راهنمایی کنین
شیرینگ هم راه افتاده وهمه کانالهای کارتی روی هاتبرد وصل هست.
ممنون از زحمات بسار زیاد مدیر کل.

next
07-25-2012, 11:43 PM
روش ذخیره سازی چی دوست عزیز؟
شما باید قبل اپرگید از لیست کانال هاتون بک آپ میگرفتید و بعد از اپگردی اون رو انتقال میدادید تا دیگه نیازی به نصاب نباشه!!!!!
برای این کار
در قسمت usb برو قسمت upgrade by usb
بعدش تو صفحه ای که باز میشه چند تا گزینه داره
شما بیا گزینه upgrade mode رو بذار روی dump
بعدش استارت بزن
یک فایل روی فلش شما میسازه که یک بک آپ کلی هست

lona1386
07-26-2012, 01:05 AM
با سلام

از امروز 5/5/1391 جی شیر اذیت میکنه
ایا برای دیگر دوستانهم همینطوره؟

اکانت جی شیر کانکت هست ولی کانال باز نمیکنه
اگر هم باز کنه یکی دو تا بالا و پایین کنی قطع میشه . اصلا ایجوری نبود
میخواستم وضعیت جی شیر رو بدونم
با سپاس

405
07-26-2012, 06:54 PM
درسته
کانکت هست ولی باز نمیکنه
5/5/91 ساعت 7

Masoud 2000
07-27-2012, 01:32 AM
الان شرینگ مشکلی نداره ... در حال اعمال تغیپیرات هستند ... موفق باشید

sasansarv
07-27-2012, 04:12 PM
بادرود.امروزصبح شیرینگ روی هاتبرد عالی بود.تقریبا90درصد کانالهای کارتی باز بود.سرعت باز شدن کانالهای کارتی دراین رسیور فوق العاده بود.ضمنا هربلایی دلم میخواست سرش آوردم ولی هنگ نکرد.من تاحال رسیوری ندیدم بااین سرعت کانالهای کارتی رو باز کنه.جالب اینکه اسکای نیزباز وکوچکترین فریزی نداشت.در ماهواره بدر نیز 10کانال الجزیره اسپرت باز بودند.روی ماهواره های دیگر امتحان نکردم.به محض انجام به اطلاع خواهم رساند.اگه روی چند ماهواره دیگه هم شیرینگ داشته باشه به جرات هیچ رسیوری حداقل درشیرینگ به پاش نمیرسه.دوستان هم اطلاعات خودشون رو لطفااعلام کنند. باسپاس

lona1386
07-27-2012, 08:04 PM
منم خداییش خیلی خوشم اومد
جالبه من این رسیور رو اشتباه خریدم . یعنی فروشنده اشتباه برام فرستاد . من 4 تا استارست 2000 خرید کرده بودم ولی فروشنده برام اینها رو فرستاد
رسیور رو که تحویل گرفتم و اسم ای استار رو دیدم زنگ زدم گفتم همین الان برمیگردونم . گفت رو تست کن اگر بد بود برگردون
خداییش رفتم خونه تستکردم دیدم عالیه . اصلا شبیه بقیه مدل های ای استار نیست
جی شیر اون عالیه
هنگ عمرا
کیفیت خوبه عالی
خدا کنه جی شیر همینطوری بمونه

arya20
07-27-2012, 10:00 PM
من با استفاده از يو اس بي رسيورمو آپگريد كردم ولي حالا هيچي بالا نمياره و روي پنل رسيور كلمه ي azhنوشته شده و نميشه هيچ كاري كرد لطفا هر چه سريع تر جواب بديد!

kavehsemio
07-27-2012, 10:05 PM
چرا عکس این ریسیور تو سایت آی استار نیست؟

pipejack
07-27-2012, 10:17 PM
ورزن برنامه ای که ریختی چنده

amir625
07-27-2012, 10:44 PM
سلام دوستان من یک مشکلی دارم رسیور 2500 دارم مشکلم ابنه که بعضی فرکانسها رو با اینکه سیگنال داره سرج نمیکنه مثل 11054 روی هاتبرد یا 11220 روی دبلیو 3 لطفاًرلهنمایی کنید

lona1386
07-27-2012, 10:54 PM
از دوستان و مدیران عزیز درخواست دارم لیست کانالهای چیده شده برای مدل 2500 هم قرار بدن
اگر لیست کانال رو بذارید ممنون میشم

next
07-28-2012, 03:24 AM
سلام دوستان من یک مشکلی دارم رسیور 2500 دارم مشکلم ابنه که بعضی فرکانسها رو با اینکه سیگنال داره سرج نمیکنه مثل 11054 روی هاتبرد یا 11220 روی دبلیو 3 لطفاًرلهنمایی کنید

منم این مشکل رو دارم

eagle9268
07-28-2012, 09:44 AM
سلام دوستان منم وقتی میخوام ماهواره هامو واسه دیش گردون تنظیم کنم تو قسمت تنظیمان موتور که میخوام با ریموت دیش و به چپ یا راست ببرم با اینکه فرکانس درست میدم ولی وقتی به جهت میرسه درصدش پر نمیشه یعنی نشون نمیده فقط باید دستی دیش و حرکت بدم تا بتونه پیدا کنه خیلی به مشکل خوردم یکی کمک کنه مرسی

hilarious
07-28-2012, 01:51 PM
سلام ببخشید هنوز شرینگ فقط روی هاتبرد فعاله؟ جهت های دیگه را باز نمیکنه مثلا ترک ست یا نایل؟ شوتایم باز نمیکنه شرینگش؟؟ فقط هاتبرد؟؟

lona1386
07-28-2012, 04:06 PM
لیست کانال چینده شده واسه 2500
ممنون میشم
خیلی واجبه چون تو سایت نیست

hilarious
07-28-2012, 04:35 PM
سلام ببخشید هنوز شرینگ فقط روی هاتبرد فعاله؟ جهت های دیگه را باز نمیکنه مثلا ترک ست یا نایل؟ شوتایم باز نمیکنه شرینگش؟؟ فقط هاتبرد؟؟

sasansarv
07-28-2012, 04:54 PM
[QUOTE=hilarious;10443]سلام ببخشید هنوز شرینگ فقط روی هاتبرد فعاله؟ جهت های دیگه را باز نمیکنه مثلا ترک ست یا نایل؟ شوتایم باز نمیکنه شرینگش؟؟ فقط هاتبرد؟؟[/QUOT
با درود.من روی بدر امتحان کردم که 10کانال الجزیره اسپرت بازبود

.در یوتل ست دبلیو3 هم حدود 40درصد روچک کردم کانالی باز نبود.وقت کنم جاهای دیگه رو هم میبینم واعلام

میکنم.البته دوستان هم باید کمی وقت بزارن وجاهای دیگه رو ببینن وضعیتش چطوره. باسپاس

sanazt233
07-28-2012, 06:38 PM
salam torokhoda komakam konin man upgrade kardam ham kanala pak shode nemitoonam install konam khaheshan komakam konin

paypar2007
07-28-2012, 07:21 PM
سلام،من این رسیور امروز گرفتم
عالیه،شرینگ و همه چی عالیه،فقط هار اکسترنال بهش وصل میشه؟؟

amirreza442
07-28-2012, 11:37 PM
سلام
با عرض خسته نباشید خدمت مدیران محترم امروز یک رسیور آی استار 2500 برای برادرم خریداری کردم ولی هر دو کنترل کار نمیکنند ایا غلق خاصی دارد یا خود رسیور مشکل دارد

paypar2007
07-29-2012, 08:42 AM
سلام،امروز شیریینگ قطعه؟چون من هرکاری میکنم لوگین نمیشه؟؟
ممنون 91/5/8

Masoud 2000
07-29-2012, 01:49 PM

دوست عزیز هاتبرد و جهت های دیگر مثل نایل و دبلیو تری باز هستند ... ولی شوتایم نه ... دوست من شو تایم کلا تغییر سیستم داده و رسیورهای مخصوص شوتایم روانه بازار کرده ...

Masoud 2000
07-29-2012, 01:51 PM
سلام
با عرض خسته نباشید خدمت مدیران محترم امروز یک رسیور آی استار 2500 برای برادرم خریداری کردم ولی هر دو کنترل کار نمیکنند ایا غلق خاصی دارد یا خود رسیور مشکل دارد

مطمئنید که باطری رو درست جا زدید یا اصلا جا زدید؟ نمیشه که هیچکدوم از کنترل ها کار نکنه...

hilarious
07-30-2012, 08:35 PM
دوست عزیز هاتبرد و جهت های دیگر مثل نایل و دبلیو تری باز هستند ... ولی شوتایم نه ... دوست من شو تایم کلا تغییر سیستم داده و رسیورهای مخصوص شوتایم روانه بازار کرده ...

شوتایم را با سیسیکم هم نمیشه گرفت؟؟!!

fg54
07-30-2012, 10:19 PM

....پکیج شوتایم قابل شیر نیست.

h.l.a
07-31-2012, 06:24 PM
شما بر روی ماهوارهای استار 19 و 23 - یوربرد9- abc - استارا 28 درجه یوتلست 16 درجه هم تست کن

lona1386
07-31-2012, 06:26 PM
با سلام

من چند تایی از این رسیور رو برای دوستانم گرفتم
روزهای اول خیلی شیرینگ عالی بود ولی الان 3 روزه که بعضی وقت ها کانکت نمیشه و کانکت هم که میشه کانال باز نمیکنه
در بعضی از سایت میگن ما مشکل نداریم
ولی یکی از مدیران در همین سایت اعلام کردذند که در حال انتقال و بازسازی هستند . ایا مشکل حل شده ؟
میخوام بدونم اگر واقعا شیرینگ مشکل نداره من جور دیگه مشکل خودم رو حل کنم
در راه اندازی مشکلی ندارم . شیرینگ اینترنتی
چون این سایت نماینده رسمی این رسیور ها هست باید خبر دقیق از این سایت بیرون بیاد و من حرف اون دوستان در سایت همسایه رو قبول نکردم
میخوام مدیران در این سایت بگن که آیا الان شیرینگ جی شیر اینترنتی مشکل داره ؟
با سپاس

h.l.a
07-31-2012, 06:38 PM
دوست عزیز شزینگ اینترنتی مانند شرینگ هوایی نیست که قطع وصل داشته باشه شاید رو بعضی پکیجها مشکل داشته باشه اما اینکه قطع کامل بشه اینجور نیست شما یه بار دستگاه رو ببر تنظیمات کارخانه و تنظیمات شرینگ رو انجام بده ببین نتیجه چی هست . انشالله با امدن نرم افزار جدید هم مشکلاتش کمتر میشه

administrator
07-31-2012, 06:39 PM
نه داداش مشکلی نداره به خوبی برقراره دوست من.

lona1386
07-31-2012, 11:38 PM
با سپاس از دوستان مشکل من همچنان پابرجاست دقیقا مشکل من اینه : تنظیم کارخانه کردم نرم افزار رو دوباره زدم دوباره تنظیم کارخانه ای پی رو شناخته . اب و هوا رو چک کردم که اینترنت رسیده باشه بعد در قسمت جی شیر رفتم اکتیو رو زدم تعداد روز مانده رو نشون میده 350 روز میام بیرون میرم که کانکت کنم اونجا دیگه کانکت نمیشه . هر کاری میکنم کانکت نمیشه من چند تا از این رسیور به دوستانم دادن و اونها تماسی با من نداشتند که نشون میده اونها مشکلی ندارن و همینطور که دوستان میگن مشکلی نیست الان دقیقا مشکل از کجاست ؟ اینترنت رسیده . چی شیر کانکت شده و تعدادروز مونده رو نشون میده تو قسمت کانکت شدن اکانت هست ای پی و پورت یوزر پسورد .... ولی کانکت نمیشه ممنون میشم دوستان و مدیران راهنمایی بفرمایید

hilarious
08-01-2012, 12:00 AM
دوستان بقیه پکیجها را روی ماهواره های دیگه باز میکنه؟ یا فقط هاتبرد بازه؟؟

rezam
08-01-2012, 01:39 AM
من یه مشکل عجیب با رسیور آی استار 2500 دارم و اینه که وقتی کابل HD رو به تلویزیون وصل می کنم ، یه مشکل برای صدای تلویزیون پیش میاد و صدای سیستم صوتی تلویزیون قطع می شه .
تلویزیون من Sony Nx-710 هست که یه سیستم صوتی در پایه ( یا استند ) داره و وقتی این کابل رو وصل می کنم پیغام می ده :
TV Speakers active due to Audio System communication failure

و پس از قطع شدن صدای سیستم صوتی تلویزیون ، صدا از اسپیکر های تلویزیون پخش می شه که اصلا صدای جالبی نیست و با صدای سیستم صوتی تلویزیون اصلا قابل مقایسه نیست.
توی اینترنت هم گشتم اما جوابی پیدا نکردم.

ممنون می شم مدیران عزیز برای رفع مشکل راهنمایی کنند یا برای رفع مشکل بنده رو با بخش پشتیبانی فنی آی استار لینک کنند چون فکر می کنم این مشکل سخت افزاری باشه و راهی برای حلش به صورت نرم افزاری نیست . من همه ی راههای ممکن نظیر عوض کردن پورت HDMI ، عوض کردن کابل و ... رو انجام دادم اما مشکل حل نشده و به نظر میاد مشکل از استاندارد CEC (Consumer Electronics Control) باشه که در پین شماره 13 کابل HDMI عملیات انجام می شه که برای رفع مشکل فقط نیاز به توضیحات شرکت سازنده هست .
خیلی ممنون می شم مدیران محترم ارشد انجمن این مسئله رو پیگیری کنند و خبر رو به بنده برسونند .
با تشکر

hilarious
08-01-2012, 03:04 PM
اقا تکلیف را روشن کنید این شرینگ ایراد داره؟ اگه اذیت میکنه 20000 8mega بگیریم

mostafamim
08-01-2012, 05:09 PM
لان شیریمگ قطعه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو حالت اتو اکانت اصلا وصل نمیشه
دائما filed میده؟؟؟

lona1386
08-01-2012, 05:15 PM
هیچی معلوم نیست
واقعا اشتباه بزرگی که من کردم این بود که به جای استارست 2000 این مدل رو گرفتم
رو دستم موند . الا 4 تا دارم که نمیتونم بفروشم . باید سی سی کم بگیرم بهش بزنم بدم به مشتری که رو دستم نمونه و پول خودم رو به زرو بگیرم
هیچ کسی هم جوابگو نیست

administrator
08-01-2012, 05:31 PM
ببین داداش دوست دارم باور کنید که اینهمه قسم و قرآن نخورم ولی الان خودم دارم جزیره اسپورت رو نگاه میکنم با مدل2500 .شما لطف کنید تو صفحه new camd گزینه پائین صفحه auto conect رو انتخاب کنید دیگه نیازی نیست رو گزینه log in اوکی کنید خودش کانکت میشه.

z-amir
08-02-2012, 02:30 PM
ببین داداش دوست دارم باور کنید که اینهمه قسم و قرآن نخورم ولی الان خودم دارم جزیره اسپورت رو نگاه میکنم با مدل2500 .شما لطف کنید تو صفحه new camd گزینه پائین صفحه auto conect رو انتخاب کنید دیگه نیازی نیست رو گزینه log in اوکی کنید خودش کانکت میشه.

​حرف شما تایید میشه و همین که فقط یک بار اکانت شما اکتیو شده باشه دیگه نیازی نیست هردفعه برید و لوگین کنید و فقط کافیه برای چند ثانیه روی یکی از شبکه های فرکانس 10853 که بنام fox هست صبر کنید تا کانالها باز بشه.

diman
08-02-2012, 02:40 PM
باسلام
بعدازابگرید رسیور دیگه بالا نمیاد وفقط جلوش می نویسدash
چطوری این مشکل برطرف میشه
مرسی

administrator
08-02-2012, 05:43 PM
باسلام
بعدازابگرید رسیور دیگه بالا نمیاد وفقط جلوش می نویسدash
چطوری این مشکل برطرف میشه
مرسی

دوست عزیز با این لودر فایل فلش رو به رسیور ت انتقال بده درست میشه.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

pedarebaba
08-02-2012, 06:00 PM
من هردومدلشو دارم 15000و2500 وتمام محصولات این شرکت رو خریدوفروش کردم ولی باامدن برنامه جدید 15000 که درحال حاضر27سرورروبخوبی پشتتیبانی میکنه میگم 15000 بخرید 2500هم تازه امده وتامشکلاتش برطرف بشه زمان میبره درکا istarرودست نداره ازلحاظ قیمت بااین اکانت های رایگانش تغریبا مفت ومجانیه یعنی شما فکرکن داری 1عدد کارت برای jsc sportهزینه میکنی که درحال حاضر قیمت کارت 12ماهش حدودا300هزارتومن برای بازکردن 10تاکانال ورزشی بدید

next
08-02-2012, 06:33 PM
فقط باید منتظر برنامه جدید برای x2500 بود تا این مشکلات جزیی که داره حل بشه
امیدوارم زودتر این برنامه بیاد که مشکلاتی که در تاپیک جداگانه عرض کردم و این مشکلات شیرینگش حل بشه

mohamad487
08-02-2012, 10:55 PM
البته با اجازه اساتید شما ابتدا اخرین نرم افزار رو بریزید بعد تنظیم کارخانه کنید اول در کامپیوتر باید کانکت شوید و اینترنت باید روی pppoe باشد بعد دستگاه رو با کلید پشت خاموش کنید اول adsl v رو روشن کنید بعد کلید پشت دستگاه رو بزنید ALL CODE رو انتخاب کنید بعد روی active اوکی کنید exit رو بزنید -روی یکی از کانالهای کارتی بروید تا باز شود

rezam
08-03-2012, 01:51 PM
امروز یه جایی خوندم که این مدل ساخت شرکت چینی sunstar هست و این کیفیت بد شیرینگ هم به همین دلیل هست که با شیرینگ سایر رسیور های آی استار فرق داره . میخواستم بدونم درسته یا نه ؟
یه مورد دیگه هم اینکه فایل کانال های چیده شده برای این رسیور رو کسی از دوستان اگر داره بذاره و زحمت ما رو کم کنه
خیلی ممنون

lona1386
08-03-2012, 01:53 PM
شیرینگ
شیرینگ
این مهمه که فعلا خرابه . مدیران هم جواب گو نیستند

h.l.a
08-03-2012, 01:57 PM
شزینگ مشکلی نداره حداقل اگه پستهای بالا رو بخونی متوجه میشی . بعد چی رو باید جواب داد

m2v1988
08-03-2012, 06:27 PM
آقا یکم درباره تیونر این دستگاه - مچ شدنش با دیش گردون - پخش فایلهای ویدئویی و زیرنویس و این چیزا
یکم توضیح بدید ؟

pipejack
08-03-2012, 07:03 PM
شرینگ الان بخوبی وصل است حتی sky olimpiadi ها بدون فریز

h.l.a
08-03-2012, 07:38 PM
آقا یکم درباره تیونر این دستگاه - مچ شدنش با دیش گردون - پخش فایلهای ویدئویی و زیرنویس و این چیزا
یکم توضیح بدید ؟

تیونر شارپ هست مشکلی هم با دیش گردان نداره و تمام فایلها رو ساپورت میکنه . برای دیش گردان از یوسالز استفاده کن نتیجه بهتری داره

mohamad487
08-03-2012, 08:31 PM
اقا سلام هی میگن اخرین پچ رو بریزید باز میشه من که خسته شدم بس پچ ریختم و تنظیم کارخونه کردم باز نشد که نشد امیدوارم مدیران لطفی بکنند و برنامه رو درست کنند تا شرینگ درست بشه چون من اخرین بار اکتیو میشه ولی از کانکشن خبری نیست که نیست

mohamad487
08-03-2012, 08:41 PM
دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم یعنی اکتیو میشه ولی از کانکشن خبری نیست لطفا مدیران برنامه نویس راه حلی برای این مشکل پیدا کنند

rezam
08-03-2012, 10:33 PM
شیرینگ همین لحظه برقرار است
کیفیت شیرینگ جالب نیست و پکیج های بازگشایی شده کم هستند و فریز هم هست ، اما به هر حال برقرار هست.

pipejack
08-04-2012, 12:53 AM
شرینگ بخوبی وبدون فریز برقرار است

next
08-05-2012, 12:00 PM
هنوز منتظر برنامه جدید هستیم!!!!

lona1386
08-05-2012, 06:47 PM
با سلام من میخوام از ای استار 2500 با وای فای استفاده کنم میخواستم بدونم لیست وای فای هایی که ای استار 2500 ساپورت میکنه کدوم ها هست تا تهیه کنم ؟ ممنون میشم

administrator
08-05-2012, 11:04 PM
تنها مدلی که شرکت معرفی کرده و به خوبی ساپورت میکنه همین مدل ralink 5370 هستش دوست عزیز.

lona1386
08-06-2012, 12:41 AM
تنها مدلی که شرکت معرفی کرده و به خوبی ساپورت میکنه همین مدل ralink 5370 هستش دوست عزیز.

با سپاس از شما
این مدل در بازار موجود هست ؟
یا نکنه داخل کارتن بوده و به ما ندادند ؟
در هر صورت آیا در بازار موجود هست ؟ یعنی ما بگیم دقیقا این مدل رو میخوایم ؟ اسم کاملش اینه ؟

administrator
08-06-2012, 01:47 AM
با سپاس از شما
این مدل در بازار موجود هست ؟
یا نکنه داخل کارتن بوده و به ما ندادند ؟
در هر صورت آیا در بازار موجود هست ؟ یعنی ما بگیم دقیقا این مدل رو میخوایم ؟ اسم کاملش اینه ؟

نه داداش تو کارتنش نیست که به شما نداده باشن. تو بازار هم پیداکردنش یه خرده مشکله ولی بهر حال اگه خواستین تو قسمت پیغام خصوصی آدرس و شماره تماستون رو بفرستید در صورت تمایل براتون ارسال خواهد شد.اونجا شرایط ارسال و قیمت خدمتتون عرض خواهد شد.

p060
08-07-2012, 12:01 AM
با سلام به جناب ادمین و کلیه کاربران و اساتید محترم

من می خواهم این دستگاه istar 2500 و istar 20000 را خریداری کنم البته با شرینگش اصلا کاری ندارم چون درنقطه ایی از ایران هستم که کلا تلفن ثابتشم مشگل داره چه برسه به اینترنت پر سرعت . تنها موضوعی که برام خیلی مهمه تیونر دستگاه . حال سئوال من اینه که :

ایا تیونر این ریسیور قویتر ه یا istare 20000 ? و دوم اینکه کیفیت ثصویر و صدا sd و hd در این ریسیور جدید بالاتره یا istare 20000 ?

در ضمن جایی که زندگی میکنم به هیچ عنوان هیچ پارازیتی نداره برای همینه که تیونر برای من در گرفتن فرکانسهای ضعیف مهمترین موضوعه . هم فرکانسهای s و s2 .

فقط خواهشی که از مدیریت محترم سایت و کلیه کاربران و اساتید محترم دارم اینه که این موضوع را مد نظر قرار بدند که شرینگ برام مهم نیست فقط تیونر قوی برام مهمه در گرفتن فرکانسهای ضعیف چه معمولی و چه s2 و هم کیفیت بالای تصویر و صوت در کانالهای sd و hd . البته فقط میخواهم بین ریسیور istare 20000 و istare x2500 نظر بدند .

پیشاپیش ممنون از راهنماییهای ارزشمند و اساسی شما بزرگان در حهت خرید ریسیوری که این امکانات فوق را داشته باشه . و باز هم ممنون میشم راهنمایی اساسیم کنید چون مبتدی هستم که کدام مدل را بخرم که این مشخصات را داشته باشه .

با تشکر .

administrator
08-07-2012, 01:07 AM
دوست عزیز تیونرهر دو مدل شارپ هستش هر دوهم قابلیتهاشون یکی هستش .هردو ورودی لن دارن هر دو فول اچ دی هستن دو یواس پی و یک کارت خوان دارن حتی تو سخت افزار هم هر دو از پردازنده Ali برخوردار هستن ولی منوهاشون باهم فرق داره حالا مونده بهنظر خودتون با کدوم منو راحت تر باشین . سوال دیگه ای هم اگه باشه بنده در خدمتم دوست عزیز.

عرشیا
08-09-2012, 12:22 PM
سلام به همه دوستان
من یه مشکلی دارم و اونم اینه که بعد از آپگرید کردن دستگاه با لودر و کابل در تنظیمات منو تنظیمات یواس بی فعال نمیشه یو اس بی های مختلف هم امتحان کردم اما دستگاه اصلان یو اس بی رو نمیشناسه ظبط هم نمیکنه لطفا راهنمایی کنید

h.l.a
08-09-2012, 12:46 PM
شما یه بار دستگاه رو ببر تنظیمات کارخانه ودوباره تست کن

LP_612
08-10-2012, 05:09 PM
سلام عزیزان من 5 روز پیش به توصیه کسی یه دونهههه istar 2500 گرفتم که شرینگش تاریخ خورد ولی کانکت نمیشد که خیلی دنبال چاره گشتم واز همین روش اخری که تواین بخش گفته شده بود خیلی قشنگو زیبا مثل بچه ادم وبه راحتی کانکت شد وفقط 5روز اکانت رو باطل کرد که زیاد چیزی نیست ضمنا من اکانت سی سی کم داشتم وارد کردم اون که مثل اب خوردن وصل شد گفتم بگم کسی نگه نگفتی کاش قبلا میگفتی درضمن بنده درکار شبکه بسیار غیر حرفهای هستم تشکر

Farzad.R
08-10-2012, 10:43 PM
با سلام
یه سوال در مورد istar 2500: در قسمت فعال سازی سی سی کم ، 4 سرور نامبر بطور پیش فرض موجود است. اگر بخواهیم تعداد بیشتری سرور معرفی کنیم چکار باید کرد؟

با تشکر

h.l.a
08-11-2012, 02:00 AM
دیگه از چهار سرور بیشتر معمولا سیسکمی که میدن سه سرور بیشتر نیست

عرشیا
08-11-2012, 08:14 AM
شما یه بار دستگاه رو ببر تنظیمات کارخانه ودوباره تست کن

دوست عزیز من تنظیم کارخانه هم کردم اما مشکلم حل نشد چیز عجیبیه نمیدونم مشکل از کجاست از دوستان کسی هست که دچار این مشکل شده باشه و تنظیمات قسمت یو اس بی اش در منو غیر فعال باشه.اگه کسی راهنمایی بکنه ممنون میشم
البته بعداز آپگرید کردن گزینه پچ به منو اضافه شده و کار میکنه اما تنظیمات یو اس بی غیر فعاله و دستگاه یو اس بی رو نمیشناسه و ظبط هم نمیکنه .
دوستان اگر تنظیمات یو اس بی شون فعاله لطفا اعلام کنن .تشکر فراوان

next
08-11-2012, 11:26 AM
دوست عزیز من تنظیم کارخانه هم کردم اما مشکلم حل نشد چیز عجیبیه نمیدونم مشکل از کجاست از دوستان کسی هست که دچار این مشکل شده باشه و تنظیمات قسمت یو اس بی اش در منو غیر فعال باشه.اگه کسی راهنمایی بکنه ممنون میشم
البته بعداز آپگرید کردن گزینه پچ به منو اضافه شده و کار میکنه اما تنظیمات یو اس بی غیر فعاله و دستگاه یو اس بی رو نمیشناسه و ظبط هم نمیکنه .
دوستان اگر تنظیمات یو اس بی شون فعاله لطفا اعلام کنن .تشکر فراوان
یک بار usb خودت رو با حالت fat32 فرمت بکن اگر دست نشه دیگه مشکل سخت افزاری داره رسیورت

عرشیا
08-11-2012, 12:56 PM
یک بار usb خودت رو با حالت fat32 فرمت بکن اگر دست نشه دیگه مشکل سخت افزاری داره رسیورت

ممنون از شما اما من فبلا این کارو انجام دادم متاسفانه نتیجه نگرفتم این دومین دستگاه از این مدل هست که خریدم و روی هر دو تاش همین مشکل رو دارم نمیدونم شاید ایراد از یو اس بی هایی باشه که استفاده میکنم اما این رو هم بگم که یو اس بی ها روی دستگاه استار ست بخوبی جواب میده اما رو این دستگاه جواب نگرفتم اگه چیز دیگه ای به ذهنتون رسید ممنون میشم راهنمایی کنید

h.l.a
08-11-2012, 02:51 PM
شما چندتا usb دیگه تست کن ببین نتیجه چی هست

MAHDI_Lovely_TEH@
08-12-2012, 01:24 AM
در خواست لودر و پچ کارخانه ای برای ای استار 2500

hamidahmadi
08-15-2012, 07:03 PM
با سلام به حضار عزیز
یک دستگاه آی استار 2500 با آخرین ورِزن آبگرید کردم یک گزینه به نام patch به منو اضافه شده است اما کانالهای کارتی مثل کانالهای سایروس رو باز نمی کند مشکل کجاست آیا می بایست پچ را فعال کنم اگر اینطور است طریقه فعال کردن پچ را مرحمت فرمائید

next
08-16-2012, 09:57 AM
با سلام به حضار عزیز
یک دستگاه آی استار 2500 با آخرین ورِزن آبگرید کردم یک گزینه به نام patch به منو اضافه شده است اما کانالهای کارتی مثل کانالهای سایروس رو باز نمی کند مشکل کجاست آیا می بایست پچ را فعال کنم اگر اینطور است طریقه فعال کردن پچ را مرحمت فرمائید

نه فعال سازی نداره
بری روی کانال ها باز میشن
شما بعد از اپگرید حتما یه تنظیم کارخانه بکن مشکلت احتمالا حل میشه

mehrangh57
08-17-2012, 02:49 PM
کد دهی biss
چه جوریه؟
ممنون

amir30elo
08-18-2012, 07:08 PM
سلام
لیست کانال های رسیور x2500 رو میخواهم
دستگاه رو به ورژن 1.18 اپدیت کردم
همه کانالها پریده
هرچی سرچ میکنم کانالی نمیاد
کمک کمک

payam11
08-19-2012, 06:47 PM
در حال حاضر ساعت 18:45 کلا سرور قطع شده و همش لاگین فیلد میده
متاسفانه وضعیت شرینگ چندان جالب نیست

11111
08-20-2012, 01:55 PM
istar x2500 از طریق شبکه دانلود آفلاین داره یا نه
با تشکر ار مدیریت سایت
اگه داره راهنمایی کنید
:92::92::92:

baby202020
08-23-2012, 12:06 AM
با سلام و خسته نباشید به مدیران انجمن
من از تمام قایلیت های این دستگاه تا به الان 3 هفته ای که دارم راضی ام و فقط یک مشکل دارم که لیست ماهواره هاش ناقصه و خیلی هارو نداره مثل یاهست و اخرین برنامه رو هم دادم ولی فرق چندانی نکرد راهنمایی لطفا

baby202020
08-23-2012, 12:10 AM
یک سوال دیگه و این که من تو سایت دیدم که شیرینگ این مدل را همه میگن قطعه ایا درسته و ایا اگر اینطوری هست چون من هنوز فعال نکردم صبر کنم برنامه جدید بیاد تا شرینگ اوکی بشه کاملا بعد فعال کنم.

shela30000
08-23-2012, 12:24 AM
خیر من دارم شیرینگش خوبه sky و priema و cyfra رو به خوبی و بدون فریز باز میکنه
فقط باید اطلاعات عمومیتون خوب باشه و درست راهش بندازین
اینترنتتون هم adsl بیشتر از 128 باشه در غیر این صورت فریز داره.

h.l.a
08-23-2012, 11:24 AM
با سلام و خسته نباشید به مدیران انجمن
من از تمام قایلیت های این دستگاه تا به الان 3 هفته ای که دارم راضی ام و فقط یک مشکل دارم که لیست ماهواره هاش ناقصه و خیلی هارو نداره مثل یاهست و اخرین برنامه رو هم دادم ولی فرق چندانی نکرد راهنمایی لطفا

شما میتونی برای دریافت یاهست از اکسپرس استفاده کنی

payam11
08-23-2012, 04:07 PM
خیر من دارم شیرینگش خوبه sky و priema و cyfra رو به خوبی و بدون فریز باز میکنه
فقط باید اطلاعات عمومیتون خوب باشه و درست راهش بندازین
اینترنتتون هم adsl بیشتر از 128 باشه در غیر این صورت فریز داره.

ببخشید
ولی من الان حدود 1 ماهه این رسیورو خریدم تا حالا موفق به دیدن کانال sky نشدم
به اندازه کافی هم از رسیورو کامپیوتر و این چیزا سرم میشه
از بقیه وستان هم که پرسیدم اسکی رو نداشتن
مطمئنید در مورد همین رسیور حرف می زنید یا ممکنه شما اکانت جدا خریده باشید

sasansarv
08-23-2012, 05:18 PM
ببخشید
مطمئنید در مورد همین رسیور حرف می زنید یا ممکنه شما اکانت جدا خریده باشیدشمادرست می فرمایید چون این کانالها ممکنه صبح باشندو5روزنباشن وشما اون زمانهای کوتاهی که هستند موفق نمیشید ببینید ولی اگه باشند بهیج وجه فریزندارند.راه انداختن شیرینگ هم به یک روش انجام میشه واینجوری نیست یکی کامل راه بندازه همش روببینه ویکی نصف ونیمه راه بندازه ونصفش روببینه.اشکال از شیرینگه نه از دستگاه شما مگراینکه دیش تنظیم نباشه ونتونید بعضی فرکانس هاروداشته باشین که البته بعیده چون فرمودید سررشته دارید و واردبه کارهستید.بقول معروف "به گیرنده های خوددست نزنید،ایراد از فرستنده است."
ن

shela30000
08-24-2012, 02:01 PM
ببخشید
مطمئنید در مورد همین رسیور حرف می زنید یا ممکنه شما اکانت جدا خریده باشید

بله من تمام این شبکه ها رو دارم بدون فریز priema بعضی وقتی البته خیلی کم باز نمیشه ولی زمانی هم که باز میشه به هیچ وجه فریز نداره
ولی sky ها کلا سابقه قطع شدن نداشته وcyfra هم به هیچ وجه سابقه نداشته حتی فریز بشه
فقط penthouse یعنی priema 20 باز نمیشه HBO هم کاملا بازه کلا cyfra و کدهای NDS رو به خوبی باز میکنه
انسان هرچه بیشتر بدونه باز هم هیچی نمیدونه!

baby202020
08-24-2012, 03:56 PM
با سلام
من یک مشکل خیلی بزرگ بیدا کردم با این دستگاه که کانال های کارتی رو که ضبط میکنم به هیچ عنوان توی کامبیوتر نشون نمیده و شد مثل استار مکس 5100 ما به امید این که این دستگاه این مشکل رو نداره تهیش کردیم که دیدیم اینم همون مشکل رو داره. همه قابلیت هاش عالیه ولی این یکدونه عیب بزرگ رو داره چه کنیم حالا با این دستگاه کاریش میشه کرد حل بشه راهنمایی لطفا

administrator
08-24-2012, 06:15 PM
دوست عزیز فعلا این مشکل وجود داره تا ببینیم انشالله تو پچهای آینده حل میشه یا نه .

mehrangh57
08-24-2012, 10:21 PM
سلام
یکی از مدیران محترم جواب بدهد لطفا
من فریز تصویر و قطعی کانال دارم . پینگ هم پائینه حدود 190 تا 250 اما نمیدونم چرا هی تصویر فریز و قطع میشه
بازی بارسا- رئال را نشده با جزیره اسپورت ببینم . بعد از 6 یا 7 دقیقه یهو تصویر فریز میشد و باخاموش و روشن کردن رسیور میشد دوباره تصویر گرفت و بعدش هم دوباره همون مشکل شروع میشد.
آیا برای شرینگ اینترنتی مشگلی بوجود آمده؟
راهنمائی کنید
باتشکر فراوان

baby202020
08-25-2012, 05:10 PM
دوست عزیز فعلا این مشکل وجود داره تا ببینیم انشالله تو پچهای آینده حل میشه یا نه .

یعنی با این وجود امکان حل نشدنش هم هست ؟

11111
08-25-2012, 08:02 PM
[Only registered and activated users can see links] Istar x2500 از طریق شبکه دانلود آفلاین داره istar x2500 از طریق شبکه دانلود آفلاین داره یا نه
با تشکر ار مدیریت سایت
اگه داره راهنمایی کنید

istar2012
08-25-2012, 08:12 PM
این امکان دانلود افلاین نداره

mohammad1069
08-29-2012, 01:58 PM
با سلام من کابل لن رو که وصل می کنم پیغام میده که IP گرفته اما active رو fail می زنه rss و اب و هوا رو هم network unavailable می زنه ممنون میشم راهنمایی کنید.

phoenixa2012
08-29-2012, 07:38 PM
سلام دوستان
اگه كسي فروشنده istar 2500 داره پيام بده لطفاً

mahdee
08-30-2012, 10:37 PM
آیا کنترل x2500 یدکی داره و آیا با دستگاه x20000 که کنترلش واقعا فاجعه است، کار میکنه؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه پاسخ بده.
سپاس

next
08-30-2012, 11:20 PM
بله دو کنترل داره و کار باهاش بسیار عالی هست

topgoal
09-01-2012, 02:31 AM
وقتی میخوام فایل هایی که با رسیور ضبط شده ن رو با PC کات کنم این ارور رو میده

program stream not found

البته قبل از اینکه آپگریدش کنم یه فایل رو تست کردم درست کات و کانورت کرد اما الان هیچ فایل ضبط شده ای رو با کاتر و کانورتر باز نمی کنه.

راهی داره برای حل شدنش ؟

راستی از کجا میشه فرمت فایل ضبط شده رو تغییر داد؟ الان ts ضبط می کنه.

next
09-01-2012, 02:43 AM
دوست عزیز
این رسیور هایی که از cpu های مدل ali استفاده میکنند،فایل های ظبط شده از کانال های کارتی رو بر روی pc پخش نمیکنند